HÖH HEYETİNDEN AKAY’A ZİYARET

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Targovishte Milletvekili Adayı İmren Mehmedova, beraberindeki heyet ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

HÖH HEYETİNDEN AKAY’A ZİYARET
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Haziran 2021 Cuma 12:20


Ziyarette Bulgaristan Omurtak Belediye Başkanı Eşref Eşref, Bulgaristan HÖH Omurtak İlçe Başkanı Halil Basriyev ve HÖH Trakya Temsilcisi Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin de Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Targovishte Milletvekili Adayı İmren Mehmedova’ya eşlik etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Akay, nazik ziyaretleri dolayısıyla İmren Mehmedova ve beraberindekilere teşekkür ederek, 11 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak Bulgaristan genel seçimlerinde başarılar diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.