Horay ailesinin acı günü

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği eski Başkanı Abdullah Horay ile Murat ve Safiye Horay’ın anneleri Ayşet Horay (95) hayatını kaybetti

Horay ailesinin acı günü
08 Temmuz 2014 Salı 07:31

Önceki gün hayatını kaybeden Ayşet Horay’ın cenazesi Osmanlı Camii’nde kılınan öğle namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verilirken, merhumenin cenaze namazına Belediye Meclis Üyesi Dilaver Burak, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Göçmez, MHP İlçe Başkanı Ali Gürsel Tefon, MHP İlçe eski Başkanı Koray Önsel, AKP İlçe eski Başkanlarından Sait Yazı, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Belediye eski Başkan Yardımcısı Gökhan İnce ile çok sayıda Samsunlu ve Kuzey Kafkas kökenli hemşerisi katıldı.
Kardeşi Murat Horay ile birlikte taziyeleri kabul eden Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği eski Başkanı Abdullah Horay, daha sonra yakınları ile birlikte annesini İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verdi.
95 yaşında hayata gözlerini yuman merhume Ayşet Koray’a Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere tüm eş, dost ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.