Hoş Geldin Bebek projesiyle 2 bin 672 aileye ulaşıldı

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 2016 yılının Mart ayında başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında ailelere yeni doğan bebekleri için özel olarak hazırlanan hediye paketlerinin dağıtımına devam ediliyor

Hoş Geldin Bebek projesiyle 2 bin 672 aileye ulaşıldı
20 Mart 2017 Pazartesi 12:40

AİLELERE BEBEK SETİ HEDİYE EDİLİYOR
Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında ikameti Çerkezköy sınırları içinde bulunan ailelere yeni doğan bebekleri için ziyarette bulunan ekipler, ziyaretlerde içinde battaniye, çocuk bezi, şampuan, biberon-emzik, pudra-sabun ve aşı kartından oluşan hediye paketlerini takdim ediyor.
MUTLULUKLARINA ORTAK OLDUK
Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz ziyaretlerde ailelerimizi tebrik ederek, bebek setini kendilerine hediye ediyor” dedi. 2016 yılının Mart ayında başlatılan Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında 2016 yılı içinde yeni doğan bebeklerin, dolayısıyla 2047 ailenin ziyarette bulunulduğunu ve bebek seti paketlerinin verildiğini kaydeden Başkan Akay, “2017 yılının Ocak ayında 401, Şubat ayında 184 ve Mart ayında da şu ana kadar 40 ailemizi ziyaret ederek bebek seti hediyelerimizi takdim ettik. Dolayısıyla başladığından bu yana Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında toplam2 bin 672 ailemize bebek seti hediye ederek mutluluklarına ortak olduk. Projemiz bundan sonraki süreçte de devam edecektir” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.