Hukuki Yönlendirme ve Destek Hizmeti sürüyor

Kapaklı Belediyesi, projelerinin içerisinde yer alan Hukuki Yönlendirme ve Destek Hizmetini sürdürüyor.

Hukuki Yönlendirme ve Destek Hizmeti sürüyor
10 Nisan 2018 Salı 12:01

YÖNLENDİRME HİZMETİ VERİYORUZ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ve Kapaklılıların refah ve mutluluğunu artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Projelerimizin arasında yer alan ve vatandaşlarımızın ihtiyacı olan Hukuki Hizmetler kapsamında, destek ve yönlendirme çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Tüm vatandaşlarımızın her türlü hukuki problemlerinin çözümünde yönlendirme hizmeti veriyoruz.
SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI
Vatandaşlarımız hafta içi mesai saatlerinde Belediyemiz avukatlarını ziyaret edebilir veya 444 80 59 numaralı telefondan kendilerine ulaşarak bilgi alabilir, randevu talep edebilirler. Biz Sosyal Belediyecilik anlayışı hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İyi günde kötü günde her zaman halkımızın yanındayız.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.