Hünerlerini sergilediler

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulları 2. dönemi yüzme branşında eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerin hazırladığı gösteriyi ilgiyle izleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gösteri sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi

Hünerlerini sergilediler
24 Ağustos 2017 Perşembe 16:49

GÖSTERİYİ İZLEDİ
Çerkezköy Belediyesi 2017 Yılı Yaz Spor Okulları’nın 2. Dönemi bugün itibari ile sona erdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yaz Spor Okulları kapsamında Özel Gülerçin Koleji’nde gerçekleştirilen yüzme branşı kursunu başarı ile tamamlayan öğrencilerin hazırladığı gösteriyi izledi.
465 ÖĞRENCİ İLE TAMAMLANDI
Yaz Spor Okulu’nun yüzme branşı 2. döneminin 465 öğrencinin katılımı ile tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize, kurslarımızda eğitim gören geleceğimizin teminatı çocuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaz Spor Okulumuzda ders veren öğretmenlerimize de katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.