Hünerli Eller Çarşısında El Emeği Ürünler Sergilendi

Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi kadın kursiyerlerinin hazırladığı birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünler 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla açılan Hünerli Eller Çarşısı’nda sergilenip, satışa sunuldu.

Hünerli Eller Çarşısında El Emeği Ürünler Sergilendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Mart 2022 Pazartesi 11:06

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hünerli Eller Çarşısı’nda açılan stantları tek tek gezerek, ortaya çıkarılan ürünleri çok beğendiğini ifade etti. Kursiyerler ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Çetin, çarşının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

2 GÜN BOYUNCA VATANDAŞLAR TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Kapaklı Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde Hünerli Eller Çarşısı açıldı. Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin düzenlenen ücretsiz kurslarda ortaya çıkardığı birbirinden maharetli ürünlerin sergilenip, satışa sunulduğu Hünerli Eller Çarşısı 5-6 Mart tarihlerinde vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

KURSİYER VE KURS ÖĞRETİCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

Konuyla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin şunları söyledi: "İlçemizde kadınlarımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik kültürel, sanatsal, mesleki ve sportif kurslarımızı sürdürüyoruz. Emek Sepeti Üretim Atölyesi, Atatürk Kültür Merkezi ve Karaağaç Ek Hizmet Binamızda kadınlarımıza yönelik düzenlediğimiz kurslar neticesinde kadınlarımızın ortaya çıkardığı ürünleri düzenlediğimiz sergilerde görücüye çıkarıyoruz. Bu hafta sonu da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde Hünerli Eller Çarşımızı açtık. El emeği, göz nuru muhteşem ürünleri ortaya çıkaran kursiyer ve kurs öğreticilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen müdürlüklerimize ve Kapaklı Halk Eğitimi Merkezine teşekkür ediyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.