Hurda araçlar yenilenip, sergileniyor

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü'nde bulunan ve kullanılmayarak iş görmez hale getirilen hizmet araçlarını da Belediye’nin kendi imkanları ile yaptırarak kullanıma sunuyor. 3-4 aylık çalışmalar sonucunda sıfır hale getirilen araçlardan bir tanesi olan traktör, Belediye meydanına getirilerek sergileniyor

Hurda araçlar yenilenip, sergileniyor
24 Kasım 2014 Pazartesi 08:31

TAMİR EDİLEREK KULLANILABİLİR HALE GETİRİLİYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından Teknik Hizmetler Müdürlüğü’nde bulunan hurda araçların Belediyenin imkanlarıyla kullanılır hale getirilmesi talimatı verilmişti. Kısa bir süre önce Teknik Hizmetler Müdürlüğü’ne giderek araçları inceleyen Başkan Akay, yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 3-4 aylık bir çalışma sonucu araçlar tamir edilerek kullanılabilir hale getirildi. Araçlarımız yürümez haldeydi. 10 adet aracı tamir ettik  fakat daha 4-5 aracımız daha tamir edilecek. İleriki zamanda yeni araçlarımızda gelecek ve hizmete başlayacaklar" demişti.
 
YENİLENEN TRAKTÖR SERGİLENİYOR

Belediyenin kendi imkanları ile elden geçirilen 2 tane kamyon, 1 tane silindir, 1 tane yol süpürme aracı, 3 adet taksi, 1 adet kepçe, evde sağlık hizmetlerine giden sağlık hizmetleri aracı ve traktör olmak üzere toplamda 10 adet hizmet aracı tamir edilerek kullanıma sunuldu. Kullanılmaz halden yapılan çalışmalarla kullanılabilir hale getirilen traktör Belediye meydanına getirilerek sergileniyor.

BELEDİYE İMKANLARI İLE YENİLENİYOR

Sıfır hale getirilen traktörün üzerine asılan afişte de ‘İş makine parkımızı Belediyemiz imkanları ile yeniliyoruz’ açıklaması bulunuyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.