Hüseyin Çelik: “Sıfırlayalım”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik istişare toplantısı için Çerkezköy’e gelip 7 Haziran’da yapılacak seçimler için destek istedi. 2002 yılında her 100 liralık gelirin 74 lirasının borç olduğunu söyleyen ve bu 74 lirayı 36 liraya düşürdüklerini belirten Çelik; “Biz Türkiye güllük gülistanlık, süt liman demiyoruz. Daha dertlerimiz var. AK Parti’ye fırsat verilecek. AK Parti kadroları bu hizmetleri yapacaklar ki o dertleri sıfırlayalım.” diye konuştu. Toplantı sonrasında Hüseyin Çelik’in fotoğrafını çekmek için adeta birbirleriyle yarışan bazı AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer, basın mensuplarının görüntü almalarını zorlaştırdılar

Hüseyin Çelik: “Sıfırlayalım”
27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:54

 KATILIMCILAR SALONU DOLDURDU

 

Lemar Düğün Salonu’nda AKP Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Yönetimlerinin düzenlediği organizasyona AKP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, AKP Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, AKP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Tekirdağ Milletvekili Adayları Dt. Ayşe Doğan ile Ahmet Üzgün, AKP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, AKP Belediye Meclis Üyeleri, AKP Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, Milli Eğitim’e bağlı bazı okul müdürleri, mahalle muhtarları, dernek temsilcileri, partililer ile davetliler katıldı.

 

ABDULLAH ÖĞE AÇILIŞ KONUŞMASI YAPTI

 

Kapaklı ile ortaklaşa organize ettikleri istişare toplantısına katılım gösteren herkesi selamlayarak açılış konuşmasına başlayan AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Kapaklı ve Çerkezköy’ün 81 ilden hemşeriyi içinde barındıran nadir yerlerden biri olduğunu söyledi ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’e ve salonu dolduran davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

“KARDEŞLİK HUKUKU İÇERİSİNDE FAALİYETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Abdullah Öğe’nin konuşmalarının ardından Kısa bir açıklama yapan ve 7 Haziran genel seçimlerinde destek isteyen AKP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay; “Bizler siyasetimizi yaratılanı Yaradan’dan dolayı severek yapıyoruz. Kardeşlik hukuku içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“GİRDİĞİMİZ TÜM SEÇİMLERDEN ZAFERLE AYRILDIK”

 

Hüseyin Çelik’in ardından konuşmalarına başlayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Çelik tüm katılımcıları selamladı ve 7 Haziran genel seçimlerine dikkat çekerek; “Seçimler demokrasi bayramlarıdır. AK Parti kurulduğunda bugüne 9 seçime girdi. Girdiği tüm seçimlerden de zaferle ayrıldı. Tüm halkımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

“HALKIMIZI ASLA MAHCUP ETMEDİK”

 

2002 ve 2004’tekiseçim sonuçlarının seçimlerin tesadüf ve şans olarak değerlendirildiğini belirten Çelik; “2007 yılındaki genel seçimlerde yine birinci çıktık. Bu kez de seçim sonuçları konjonktürel sonuç olarak değerlendirildi. Halkımız bizi iktidara getirirken yaptığımız hizmetlerden dolayı getirdi. Bizlere vekalet vererek iktidara taşıdılar. Her iktidara taşıdıklarında da halkımızı asla mahcup etmedik, boyunlarını aşağı indirmedik.” diye konuştu.

 

“HER ZAMAN TÜM YAPTIĞIMIZ İCRAATLARIN HESABINI VERDİK”

 

Vatandaşlarla aralarına hiçbir zaman aracı koymadıklarını belirten Çelik; “Her zaman tüm yaptığımız icraatların hesabını verdik. Öğrenci misali bizler görevimizi yerine getirdiğinde yeniden halkımızın karşısına çıkıyoruz. Aynı şekilde vatandaşımızın da bizleri değerlendirerek yeniden iktidara taşıyor. Karnemizi halktan alıyoruz. Milletimizden efendilik için değil, hizmetkarlık yapmak için oy istiyoruz. Her zaman milletimize telefonumuz da kapımız da açıktır. Hiçbir zaman milletimiz ile aramızda aracılar koymadık.” diyerek konuşmalarına devam etti.

 

“AVCI YEMİNİ MERHAMETİ İÇİN DEĞİL AVI İÇİN DAĞITIR”

 

Diğer siyasi partilerin asgari ücret için vaat ettikleri rakamları komik bulduğunu belirten Çelik; “Maceraya prim vermeyin. Dilin kemiği yok. İsteyen istediği gibi konuşuyor. Halkımız artık ‘Musa gibi konuşup icraatları firavun gibi olan’ siyasetçilerden çok çekti. Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, asgari ücreti 5 bin TL yapacağını vaat ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu asgari ücreti 1500 TL, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ise 1400TL yapacağını söylüyor. Bir şey size ait değilse bol bol dağıtırsınız. Devlet kamu görevlisine asgari ücretin üstünde ücret veriyor. Asgari ücreti özel sektör çalışanına veriyor. Avcı yemini merhameti için değil avı için dağıtır. Herhalde onlar milletimizi kuş beyinli zannediyor. Halkımız bunlara asla prim vermez. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi ‘Ne aldatan ne de aldanan olacağız.’” dedi.

 

“EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

 

İktidara geldikleri zamandan bu yana hep en iyiyi yapmak için çalıştıklarını belirten Çelik; “2002 yılında asgari ücret 184 TL idi. 184 TL ile 70 dolar alınabiliyordu. Şimdi ise asgari ücret 950 TL. Bu rakamla da 370 dolar alınabiliyor. Ortalama memur maaşı 2002 yılında 585 TL iken şimdi ise 2 bin 500 TL’ye yükseldi. Aynı şekilde emekli maaşı da 1000 TL’yi aşıyor. Elbette ki bu rakamlar çok değil, ancak en iyisini yapmak için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

 

“KÖR İÇİN HER AN GECEDİR”

 

 Vatandaşın lafa değil hizmete baktığını belirten ve gelir düzeyindeki artışı 2002 – 2015 yılları arasındaki araç alım sayısındaki artışla açıklayan Çelik; “2002 yılında iktidara geldiğimizde göreve geldiğimizde ülkemizdeki araç sayısı 8 milyondu. Şimdi ise 19 milyona yükseldi. Araç sayısına 13 yılda 11 milyon adet araç eklendi. Araç yenileyenleri de istatistiğe eklersek 13 yıl içerisinde vatandaşımız 16 milyon 600 bin adet araç satın aldı. 2002 yılı öncesinde uçaklar lükstü. Şimdi bir gün içerisinde Van Havalimanına 38 adet uçak iniyor. Kör için her an gecedir. Vatandaşımız lafa değil, icraata bakıyor.” ifadelerini kullandı.

 

“CHP DEMEK, ÇÖP YIĞINI, ÇUKUR YOLLAR VE SEFALET DEMEK”

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin çöp yığını, çukur yollar ve sefalet demek olduğunu belirten Çelik; “1950 yılından bugüne iktidara gelemiyorlar. Diğer iki siyasi parti Milliyetçi Hareket Partisi Türkçülük, HDP ise Kürtçülük yapıyor. AK Parti olarak bizler ırkçılığı ayaklar altına aldık. AK Parti olarak tüm Türkiye’de varız. Diğer siyasi partiler neredeler? CHP sahillerde, MHP ise iç sahillerde yer alıyor. 81 ilin birleştirici gücü AK Parti’dir.” cümlelerini kaydetti.

 

“ÇÖZÜM SÜRECİ HDP’YE AİT DEĞİLDİR”

 

HDP’nin Kürt çocuklarının kanı; MHP’nin ise şehit kanı üzerinden siyaset yaptığını belirten Çelik; “Bunlara prim vermeyin. İktidara gelmeden önce ülkemizde gayrimüslimler, aleviler, dindar insanlar üzerindeki olumsuzlukları kaldırdık, kaldırmaya da devam ediyoruz. Doğu ve güneydoğu Anadolu bölgemizde olağanüstü hal vardı, bunu da kaldırdık. Bugünlerde ‘HDP Barajı aşamazsa çözüm süreci sekteye uğrayacak’ şeklinde ifadeler kullanılıyor. Çözüm süreci HDP’ye ait değildir. HDP ister barajı aşsın, ister aşmasın bizler bu ülkede kardeş kanının akmaması için elimizden gelen mücadeleyi sürdüreceğiz. Bireysel farklılıklarımız bizlerin renkliliğidir, kardeşliğimizin önündeki bir engel değildir.” diye konuştu.

 

“TEKİRDAĞ’A AK PARTİ İKTİDARI DÖNEMİNDE 10 KATRİLYONLUK YATIRIM YAPTIK”

 

2002 yılında her 100 liralık gelirin 74 lirasının borç olduğunu söyleyen ve bu 74 lirayı 36 liraya düşürdüklerini belirten Çelik; “AK Parti’deki 3 dönem kuralı nedeniyle hem şahsım hem de Tekirdağ Milletvekilimiz T. Ziyaeddin Akbulut aday değiliz. Aday olmamamıza rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz ülkemizin daha da gelişmesi için gayret gösteriyoruz. Eğer maceraya prim verilirse geleceğimize çocuklarımıza yazık edeceğiz. 2002 yılında her kazandığımız 100 TL’nin 74’ü borca giderken şimdi ise her 100 TL’nin 36 TL’si borca gidiyor. Siz söyleyin Türkiye’nin borcu artmış mı, azalmış mı? Avrupa Birliği üyesi ülkelerin her 100 Euro gelirine karşılık 108 Euro borcu var. Türkiye bu konuda iyi bir durumda. Biz Türkiye güllük gülistanlık, süt liman demiyoruz. Daha dertlerimiz var. AK Parti’ye fırsat verilecek. AK Parti kadroları bu hizmetleri yapacaklar ki o dertleri sıfırlayalım. Tekirdağ’a AK Parti iktidarı döneminde 10 katrilyonluk yatırım yaptık. Hani ülke gelişmemişti? Hepimiz değişik yerlerden gelerek kader birliği yaptık.” dedi.

 

“TEKİRDAĞ’DA 12’DE SIFIR ÇEKTİK”

 

Geçtiğimiz yerel seçimlere dikkat çekerek 12’de sıfır çektiklerini belirten Çelik; “Bir önceki yerel seçimlerdeki gibi yapmayın. Tekirdağ’da 12’de sıfır çektik. Çeşitli nedenlerden ötürü oy kullanmadık. AK Parti’ye çelme takmayın, AK Parti tökezlerse ekonomi tökezler, ülkede istikrar bozulur. Bunun etkilerini bir ekonomi kenti olan Tekirdağ ile ilçelerinde çok yakından yaşarız.” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

 

ÇİÇEKLER KADINLARA DAHA ÇOK YAKIŞIR

 

Konuşmalarının ardından kendisine çiçek takdim edilen Hüseyin Çelik, çiçeklerin kadınlara daha çok yakıştığını söyleyerek çiçeği AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ve AKP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay’a hediye ederek salondan ayrıldı.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.