İbadethane temizliği için yeni araç

İlçe genelindeki ibadet yerlerinin temizliklerinde kullanılmak üzere Çerkezköy Belediyesi tarafından alınan halı yıkama aracı hizmet vermeye başladı

İbadethane temizliği için yeni araç
15 Ocak 2018 Pazartesi 11:34

TEMİZİLİĞİ TAM OTOMASYONLU BİR ARAÇ YAPIYOR
Çerkezköy genelindeki ibadethanelerin temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet halı yıkama aracı aldıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İbadet yerlerini daha önce personel görevlendiriyorduk ve görevlendirdiğimiz personeller yapıyordu. Şimdi alınan halı yıkama aracı ile ibadet yerlerimizin temizliğini tam otomasyonlu bu araç yapıyor” dedi.
DAHA HİJYENİK VE TEMİZ OLACAK
Halı yıkama aracının Çerkezköy’de bulunan tüm mahallelerdeki ibadet yerlerinin periyodik olarak temizliğini yapacağını, halılarını vakumlu su ve halı şampuanı ile yıkayacağını, leke çıkmaması durumunda leke çıkarıcı deterjan ile yıkayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Halı yıkama aracımız temizliğin yapılacağı ibadet yerinin önüne varacak. Ardından içerdeki halılar halı yıkama şampuanı ile ıslanıp, vakumlu su ile yıkanıp, suyu çekilecek. Bu işlemin ardından ibadet alanlarımız daha hijyenik ve temiz olacak” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.