İBAR Makine ’den Başkan'a nezaket ziyareti

İBAR Makine Kalıp Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklarından Hüseyin İbar, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’i makamında ziyaret etti.

İBAR Makine ’den Başkan'a nezaket ziyareti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Nisan 2020 Çarşamba 11:34

Ziyarette Başkan Erkiş’in yanı sıra Saray Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınaz, Destek Hizmetleri Müdürü Bahsegül Tınaz, Yazı İşleri Müdürü Sinan Sevgi, Başkan Danışmanları Ali Osman Yaşar, Esra Selimoğlu, Sevtap Trakya ve Gülay Tatu hazır bulundu.
 Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş şunları ifade etti:
 “Trakya’mızın iş dünyasındaki başarılı temsilcilerinden makine ve kilit taşı üretiminde ihracat seviyesinde markalaşmış İBAR Makine Kalıp Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin ortaklarından Pınarhisarlı hemşerimiz Hüseyin İbar’ın nazik ve anlamlı ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu ve umutlu kılmıştır. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederiz.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.