İBB ile Çerkezköy Belediyesi toplantı yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bürokratları Çerkezköy Belediyesi’ni ziyaret ederek, bilgi ve birikimlerini Çerkezköy Belediyesi bürokratları ve çalışanları ile paylaşıp, fikir alış-verişinde bulundular.

İBB ile Çerkezköy Belediyesi toplantı yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Nisan 2022 Cumartesi 12:07

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının Çerkezköy Belediyesi ziyaretinde ev sahipliğini Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Kemal Gümüş ve Levent Yıldırım yaparken, ziyaretin bir bölümüne katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi bürokratlarının yapacağı görüşmeler, fikir alış verişleri kentimiz için faydalı olacak, yeni projelerin fitilini ateşleyecektir. Bu noktada bizlerle bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi bürokratlarına, iştiraklerinde çalışan görevlilere, ilgili müdürlerine ve İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Marmara Bölgesi İşbirlikler Proje Yöneticisi Merve Nur Aksu, Proje Uzmanı Sevda Birankar, İBB Kütüphaneler ve Müze Müdürü Ali Şafak Özdemir, İBB Akıllı Şehirler Müdürü Burcu Özdemir, İBB Atık Yönetimi Şubesi Müdür Yardımcısı Halide Yeşilkaya, İBB Atık Yönetimi Şubesi Şefi Çağatay Manav, Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doğan Doğruer, İSPARK A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Bülent Alabaş, İstanbul Enerji A.Ş. Proje Mühendisi Emin Kesler, Ağaç A.Ş. Fidanlık ve Lojistik Müdürü Kerem Celil Uzunlar, Ağaç A.Ş. Pazarlama Şefi Emrah Yetiş, İSTAÇ A.Ş. Proje ve İş Geliştirme Müdürü Mevlüt Fatih Peker, İSTAÇ A.Ş. Avrupa Yakası Temizlik Şefi Uğur Kaplandar ve İSTAÇ A.Ş. Çevre Mühendisi Yelda Küçük katılarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini, uygulamalarını, karşılaştıkları sıkıntıları, bunların nasıl aşıldığı vs. konularında Çerkezköy Belediyesi çalışanlarını bilgilendirdiler.

Toplantının son bölümünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Marmara Bölgesi İşbirlikler Proje Yöneticisi Merve Nur Aksu ve Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doğan Doğruer tarafından Başkan Akay’a İBB tarafından hazırlanıp, basılan NUTUK ve Çelik Kale Çanakkale isimli kitaplar hediye edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.