İbrahim Erkal'a siyasetçi ilgisi

Fantazi Müziğin güçlü seslerinden Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal, geçtiğimiz günlerde Kızılpınar Belediyesi'nde görev yapan Başkan Faruk Korkmaz'ın Basın Danışmanlığı görevini yürüten Adem Albayrak'a misafir oldu. Hemşehrisi Erkal'ı pikniğe götüren Albayrak, bu arada Kızılpınar'da seçim çalışması yapan Ak Partili ve MHP'li siyasetçileri de ağırladı

İbrahim Erkal'a siyasetçi ilgisi
28 Mayıs 2011 Cumartesi 00:00

Erzurumlu sanatçı, fantazi müziğin usta ismi İbrahim Erkal, Kızılpınar Belediyesi'nde görev yapan hemşehrisi Adem Albayrak'ı ziyaret etmek için Çerkezköy'e geldi. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın Basın Danışmanlığı görevini üstlenen Adem Albayrak, hemşehrisi olan ünlü sanatçıyı ailesiyle birlikte piknik alanında misafir etti.
Aynı gün Kızılpınar'da seçim çalışması yapan Ak Partili ve MHP'li siyasetçilerde piknik alanında ibrahim Erkal ile birlikte Adem Albayrak'ın misafiri oldu.
Anne ve babası ile kızı Dilara ve oğlu Eray Erkal ile birlikte Kızılpınar'da misafir olan Erkal'e akrabası olan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın Basın Danışmanı Adem Albayrak, mangal yakıp piknik yaptırdı. Ünlü sanatçı Erkal'e siyasetçiler de ilgi gösterdi.
Kızılpınar'da seçim çalışmasına katılan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem piknik alanına giderek ünlü sanatçıyla biraraya geldi.
Yine bir başka siyasetçi MHP Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Erzurumlu Hamdi Budak ve Erzurumlu olan bir başka Belediye Başkanı Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, İbrahim Erkal'in Kızılpınar'daki mangal keyfine katıldı. Siyasetçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekilen ünlü sanatçı İbrahim Erkal, Kızılpınar'a yeniden geleceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.