İbrahim Uyan’dan ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

İbrahim Uyan’dan ‘hayırlı olsun’ ziyareti
20 Mayıs 2016 Cuma 10:28

CHP ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI’NDA TOPLANDILAR

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na gerçekleşen ziyarette Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan ile CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri bulundu.

“YENİ YÖNETİMİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

CHP Çerkezköy İlçe Kongresi’ne yurtdışında olduğundan dolayı katılamadığını ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun. Genç ve dinamik bir yönetim oluşturmuşsunuz. Başarılı çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

“UMARIM GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Ziyaretinizle bizi onurlandırdınız, şeref verdiniz. Benim şansım, arkadaşlarımın çok genç ve istekli olmaları. Umarım güzel işler başaracağız.” dedi. Camcı, yönetime geldikleri günden bu yana gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsederek konuşmalarını tamamladı.

İBRAHİM UYAN, HAKAN TURAN’I VELİHATI OLARAK GÖSTERDİ

Konuşmalar esnasında Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan için “Hakan Başkanımız benim veliahttım. Siyaseti bırakacağım artık. Yeni Belediye Başkanımızı tanıtıyoruz.” ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.