İçöz, Kapaklı ve Çerkezköy’deki çalışmaları inceledi

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, hafta sonu mesaisinde Çerkezköy ve Kapaklı’daki çalışmaları yerinde inceledi. Çerkezköy’de atıksu kolektör hattı inşaatını, Kapaklı’da bin 500 tonluk içme suyu deposu ve içme suyu terfi merkezini inceleyen İçöz, yeni dönemde Kapaklı ve Çerkezköy’de alt yapı çalışmalarına hız vereceklerini kaydetti.

İçöz, Kapaklı ve Çerkezköy’deki çalışmaları inceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Ağustos 2019 Perşembe 16:34

“ALT YAPI ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERECEĞİZ”
Hafta sonu mesaisine Çerkezköy’den başlayan TESKİ Genel Müdürü İçöz, Kapaklı ve Çerkezköy’de devam eden çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı buldu. İçöz, yeni yerleşim bölgeleri için yapımı devam eden atıksu kolektör inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Çerkezköy’ün daha modern bir kent havasına kavuşacağını ifade eden İçöz, yeni dönemde ilçedeki altyapı çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade etti.
KAPAKLI’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ
Çerkezköy’den ayrılan İçöz ve beraberindekiler Kapaklı’ya geçerek Bahçelievler Mahallesi için büyük önem arz eden bin 500 tonluk içme suyu deposu ve içme suyu terfi merkezini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında daire başkanlarından bilgi aldı. Kapaklı Pınar Bulvarında yapılacak olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatı işini yerinde inceleyen Genel Müdür İçöz, cadde üzerindeki güzergahta denetimde bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.