İEP kapsamında görüşmeler yapıldı ​

Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen ve Çerkezköy Hizmet Merkezi Şube Müdürü İlhan Burak, Çerkezköy’de bulunan işyerlerini ziyaret ederek, Meslek Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) ve İş Başı Eğitim Programı kapsamında görüşmelerde bulundu.

İEP kapsamında görüşmeler yapıldı ​
04 Ekim 2018 Perşembe 11:27

BİLGİ ALINDI
Firmalara yapılan ziyaretlerde devam etmekte olan değişik meslek gruplarındaki İş Başı Eğitim programları hakkında Çetin Group’un 41, Arçelik A.Ş.’nin 33, TOMKER Sağlık Hizmetleri A.Ş. (İrmet Hastanesi)’nin 33 kişinin yararlandığı firma yetkililerinden bilgi alındı.

YENİ PROGRAM PLANLANIYOR
İEP programları ile ilgili  olarak, karşılıklı yapılan bilgilendirmenin yanı sıra, Yünsa ile 50 kişinin katılacağı yeni bir programın ön görüşmeleri de yapıldı.

ÜST DÜZEY GÖRÜŞMELER YAPILDI
Ayrıca Erak Giyim San. Tic A.Ş. ile yapılan görüşmelerde ilk aşamada 80 kişinin yararlanacağı Meslek Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) ve İş Başı Eğitim Programı (İEP) planlaması yapıldı. Firma yetkilileri ile yapılan üst düzey görüşmelerde, vatandaşların meslek edinmesine yönelik eğitimlere yenilerinin eklenmesi hedefleniyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.