İftar sofrası Fevzipaşa’da kuruldu

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının yedincisi Fevzipaşa Mahallesi’nde verildi. Fevzipaşa İlkokulu Bahçesi’nde verilen sokak iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

İftar sofrası Fevzipaşa’da kuruldu
24 Haziran 2016 Cuma 16:30

VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve vatandaşlarımızın katıldığı Fevzipaşa Mahallesi’ndeki sokak iftarına Fevzipaşa Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi.

SOFRALARIMIZ KURULUYOR, GÖNÜLLER BİR OLUYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşulduğunu kaydeden Başkan Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” dedi. 

VATANDAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE İFTAR AÇIYORUZ

Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlarımız ile birlikte olunacağını ifade eden Akay, “Şimdiye kadar Fatih Mahallemizde, Cumhuriyet Mahallemizde, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, Kızılpınar Mahallemizde, Bağlık Mahallemizde ve İstasyon Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız ile bir arada olduk, onlar ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün aynı mutluluğu Fevzipaşa Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz” diye konuştu.
 
SON İFTAR HFZ CAMİ ÖNÜNDE
 
Başkan Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarlarının 26 Haziran Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallesi İstanbul Seyahat önünde ve 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek iftar ile Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının sona ereceğini kaydetti.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.