İftar sofrası Veliköy'de kuruldu

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının sekizincisi Veliköy Mahallesi’nde verildi. Veliköy Belediyesi eski Binası önünde verilen sokak iftarına Veliköy halkı büyük ilgi gösterdi

İftar sofrası Veliköy'de kuruldu
25 Haziran 2016 Cumartesi 14:20

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Belediye Meclis Üyeleri ve Çerkezköylü vatandaşların katıldığı Veliköy Mahallesi’ndeki sokak iftarına Veliköy Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi.
 
"SOFRALARIMIZ KURULUYOR, GÖNÜLLER BİR OLUYOR"
 
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluştuğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” dedi. 
 
VATANDAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE İFTAR AÇIYORUZ
 
Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerde kurulacak iftar sofralarında vatandaşla bir araya gelineceğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Şimdiye kadar Fatih Mahallemizde, Cumhuriyet Mahallemizde, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, Kızılpınar Mahallemizde, Bağlık Mahallemizde, İstasyon Mahallemizde ve Fevzipaşa Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız ile bir arada olduk, onlar ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün aynı mutluluğu Veliköy Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.