İftar sofrasının yenisi Bağlık’ta kuruldu

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının beşincisi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi’nde verildi. Bağlık Mahallesi Muhtarlığı yanında verilen sokak iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

İftar sofrasının yenisi Bağlık’ta kuruldu
20 Haziran 2016 Pazartesi 17:53

İFTARA İLGİ BÜYÜK OLDU
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bağlık Mahallesi Muhtarı Turan Tahsin Akgün, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların katıldığı Bağlık Mahallesi’ndeki sokak iftarına ilgi büyük oldu.
 
DAYANIŞMA RUHUNA KATKIDA BULUNUYORUZ
 
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Yerel yönetim olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” diye konuştu.
 
VATANDAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE OLUYORUZ

Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlarımız ile birlikte olunacağını ifade eden Başkan Akay “İlk sokak iftarımızı Fatih Mahallemizde kurmamızın ardından ikinci sokak iftarımızda Cumhuriyet Mahallesi’nde, üçüncü sokak iftarımızı Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, dördüncü sokak iftarımızda yine Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Kızılpınar’da ikamet eden vatandaşlarımız ile bir arada olduk, onlar ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün aynı mutluluğu Bağlık Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz” dedi.

SALI GÜNÜ İFTAR SOFRASI İSTASYON MAHALLESİ’NE KURULUYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarlarının 21 Haziran Salı günü İstasyon Mahallesi İstasyon Cami yanında verilecek iftar ile devam edeceğini belirten Vahap Akay, 23 Haziran Perşembe günü Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa İlkokulu Bahçesi’nde, 24 Haziran Cuma günü Veliköy Mahallesi eski Belediye Binası önünde, 26 Haziran Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallesi İstanbul Seyahat önünde, 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek iftar ile Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının sona ereceğini kaydetti.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.