İftar Sonrası Bir Eğlence’ye ne dersiniz?

Çerkezköy Belediyesi’nin hazırlamış olduğu Ramazan Etkinlikleri takviminde sıra ‘İftar Sonrası Bir Eğlence’ adlı tiyatro oyununda. Birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı oyun 24 Haziran Cuma günü (yarın) saat 21.30’da sahnelenecek

İftar Sonrası Bir Eğlence’ye ne dersiniz?
22 Haziran 2016 Çarşamba 18:09

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
 
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışmaları sonucu oluşturulan Ramazan Etkinlikleri devam ediyor. Birbirinden güzel ve eğlenceli tiyatro oyunlarının sahnelendiği programda yeni gösterinin adı: ‘İftar Sonrası Bir Eğlence’
 
YARIN AKŞAM SAHNELENECEK
 
24 Haziran Cuma günü (yarın) saat 21.30’da Kapalı Otopark üzerine kurulan sahne üzerinde sahnelenecek olan oyunda ünlü oyuncular Ayfer Dinçer, Barış Hayta, Haldun Boysan, Buket Dereoğlu, Bülent Yaşık ve Nihan Tarhan’ın rol alacak. 
 
“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
 
Çerkezköy Belediyesi yetkilileri Ramazan Etkinlikleri ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Günümüz mizahının geleneksel Türk tiyatrosu sosuyla harmanlandığı oyun ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir.” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.