İftar Yemeği Hizmeti Alım İşi ihalesi yapıldı

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü İftar Yemeği Hizmeti Alım İşi ihalesi 4 firmanın katılımı ile gerçekleştirildi. Çerkezköylü vatandaşlar bu yıl da Çerkezköy Belediyesi tarafından 10 mahallede 12 farklı noktada kurulacak olan iftar sofralarında buluşacak

İftar Yemeği Hizmeti Alım İşi ihalesi yapıldı
19 Nisan 2017 Çarşamba 11:36

İHALEYE TOPLAM 4 FİRMA KATILDI
Her yıl Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen Mahalle İftarları programları kapsamında Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl da tüm mahallelerde iftar sofraları kurulacak. Bu çerçevede gerçekleştirilen İftar Yemeği Hizmeti Alım İşi ihalesine toplam 4 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 525 bin 250 Lira olarak hesaplanan ihalede Trakya Tabldot ve Ay Yemek firmaları 550 bin Lira teklifte bulundu. Kutay Gayrimenkul firmasının 382 bin 800 Lira teklifte bulunduğu ihaledeki en düşük teklif ise 319 bin Lira ile Hilal Yemek firmasından geldi.
TOPLAM 22 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRALARI KURULACAK
Bu yıl Ramazan Ayı’nda 10 mahallede toplam 12 farklı noktada iftar sofrası kurulacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “27 Mayıs – 24 Haziran tarihleri arasında idrak edeceğimiz Ramazan Ayı içinde 10 mahallemizde 12 farklı noktada toplam 22 bin kişilik iftar sofraları kurulacak. Ramazan Ayı kardeşlik, birlik, beraberlik ayıdır. Bu vesile ile bir kez daha Çerkezköylü hemşerilerimizle aynı sofrada bir araya gelerek, hep birlikte oruçlarımızı açma imkanı bulacağız” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.