İftardan Sonra Ramazan Eğlencesi

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Eğlenceleri ünlü tiyatrocuların rol aldığı ‘İftardan Sonra Bir Ramazan Eğlencesi’ adlı tiyatro oyunu ile devam etti

İftardan Sonra Ramazan Eğlencesi
25 Haziran 2016 Cumartesi 14:20

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
 
Kapalı Otopark üzerinde kurulan sahnede sergilenen ‘İftardan Sonra Bir Ramazan Eğlencesi’ adlı oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çerkezköylü vatandaşlar izledi.
 
ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
 
Ünlü tiyatrocular Haldun Boysan, Ayfer Dinçer, Barış Hayta, Buket Dereoğlu, Bülent Yaşık ve Nihan Tarhan’ın rol aldığı ‘İftardan Sonra Bir Ramazan Eğlencesi’ adlı tiyatro oyunu tiyatroseverlerden büyük beğeni toplarken, tiyatronun sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tiyatrocuları tebrik etti ve onlara çiçek takdim etti.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.