İftarlar Fevzipaşa Mahallesi’yle başladı ​

‘Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor’ sloganı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl her tüm mahallelerde kurulan mahalle iftarları, hayırseverlerin katkıları ile bu mübarek Ramazan ayında da kurulmaya devam ediyor

İftarlar Fevzipaşa Mahallesi’yle başladı ​
16 Mayıs 2019 Perşembe 11:37

GELENEKSEL HALE GELDİ
Çerkezköy Belediyesinin Ramazan ayında artık geleneksel hale getirdiği mahalle iftarlarının ilki Fevzipaşa Mahallesi’nde kurulurken, binlerce Fevzipaşa Mahalle sakini oruçlarını birlikte açarak, Ramazan ayının manevi iklimini aynı sofra etrafında teneffüs ettiler.

AYNI SOFRA ETRAFINDA BULUŞTUK
Fevzipaşa Mahallesi Kulalar Sokak’ta kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımıza bu yıl Fevzipaşa Mahallesi ile başladık. Binlerce Fevzipaşalı hemşerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık” açıklamasını yaptıktan sonra mahalle iftarlarının komşuluk ve Çerkezköylülük bilincini arttırdığını ifade etti.

İKİNCİ İFTAR İSTASYON MAHALLEMİZDE
Mahalle iftarlarının devamı hakkında bilgilendirmede bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Mahalle iftarlarımız İstasyon Mahallemiz ile devam edecek. İstasyon Mahallemizdeki iftar programımız İstasyon Camii bahçesi ve etrafında olacak” açıklamasında bulundu.

İFTAR SOFRALARI HANGİ MAHALLEDE, NEREDE KURULACAK?
Mahalle iftarlarının 18 Mayıs Cumartesi günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Bahçeli Camii çevresinde kurulacak iftar sofrası ile devam edeceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “20 Mayıs Pazartesi günü Veliköy Mahallesi’nde oturan hemşerilerimiz ile Belediye Düğün Salonu çevresinde kurulacak olan iftar soframızda, 22 Mayıs Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallemizde oturan hemşerilerim ile Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda, 23 Mayıs Perşembe günü Fatih Mahallesi’nde oturan hemşerilerim ile Çerkezköy Adliyesi otopark alanında kurulacak olan iftar sofralarımızda buluşacağız” dedi.

24 Mayıs Cuma günü Bağlık Mahallemizde Muhtarlık Binası çevresinde iftar sofralarının kurulacağını belirten Başkan Akay, “Bağlık Mahallemizdeki iftarın ardından 25 Mayıs Cumartesi günü Kızılpınar Mahallemizde 125. Yıl İlkokulu çevresi ve Kapalı Pazar Yerinde iftar soframız kurulacak. 26 Mayıs Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallemizde Makasçı Sokak ve Fatih Caddesi’nde, 27 Mayıs Pazartesi günü de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Özcan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta kuracağımız iftar sofralarımız ile mahalle iftarlarını tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

BİNLERCE VATANDAŞIMIZI AYNI SOFRALARDA BULUŞTURACAĞIZ
Çerkezköy’de 10 mahallede kurulacak olan iftar sofralarına tüm vatandaşlarımızı şimdiden davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da oruçlarımızı mahalle iftarlarımızda buluşturacağımız binlerce vatandaşımız ile birlikte açacağız. Bu vesile ile bu yıl 6’ncısını gerçekleştireceğimiz mahalle iftarlarımıza katkı sunan Çerkezköy OSB yönetimine, Hyosung, Bony Tekstil, Teverpan, Vastaş, Özer Metal, Dinarsu ve Elagöz İnşaat firmalarına ve hayırsever Semra Özen’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.