İhalede 9 firma aynı teklifi verdi

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Personel Destek Alımı ihalesine 10 firma katılırken, ihaleye katılan 10 firmadan 9 tanesi 354 bin 322 TL 40 kuruşluk teklif verirken, diğer firma ise 354 bin 642 TL 40 kuruşluk bir teklif verdi

İhalede 9 firma aynı teklifi verdi
14 Temmuz 2014 Pazartesi 08:07

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Personel Destek Alımı ihalesine 10 firma katıldı. 5 ay süre ile çalıştırılacak olan 32 personellik ihaleye katılan firmalardan 9 tanesi 354 bin 322 TL 40 kuruşluk teklif verirken, Yılka Sosyal Hizmetler isimli firma ise 354 bin 642 TL 40 kuruşluk bir teklif verdi.
9 FİRMA AYNI TEKLİFİ VERDİ
Yaklaşık maliyetin 407 bin 229 TL olduğu ihalede 9 firmanın aynı teklifi vermesi ilginç bulunurken, Belediye yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre personel hizmet alımı işlerinde aynı tekliflerin gelmesinin çok normal olduğu belirtilerek, “Devletin belirlemiş olduğu alt limitin altında teklif verilemediği için en alt teklif veriliyor. Bu ihalede de olan aynı şey” değerlendirmesinde bulundular.
TEKLİFLER VE DOSYALAR İNCELENECEK
İhaleye Yılka Sosyal Hizmetler dışında Atlas Hizmet ve Ticaret, Karanfil Yemek, Arı Tel ve Çivi Sanayi, Asya Reklam, Ünpet Akaryakıt, Odak Temizlik, Sim Çağrı Hizmetleri ve Meterhan Lojistik isimli firmalar katıldılar. 9 firmanın aynı teklifi verdiği ihale ile ilgili son kararı yapılacak incelemenin ardından Çerkezköy Belediyesi yetkilileri verecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emekçi - 10 yıl önce
bu taşeron ihalesi değil mi?eyyy kılıçdaroğlu:hani chp li belediyelerde taşeron olmayacak tı?????????
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce @emekçi
belediyeyi kılıçdaroğlu yönetiyor zaten! git yüzüne söyle. :))) komik adam!