İhtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor

2017 yılında “Bugün Bir İyilik Yapmaya Var mısınız?” sloganı ile Kızılpınar Kültür Merkezi’nde faaliyete geçen El Ele Butik Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Şubat 2022 Cuma 11:37

El Ele Butik Mağazasında çocuk ve yetişkin kıyafetlerinin yanı sıra ayakkabı, battaniye, nevresim ve koltuk örtüsü gibi farklı eşyaların da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın beğenisine sunulduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 5 yıldır ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet veren mağazamızda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında adeta bir köprü kuruldu” dedi.

   El Ele Butik Mağazamıza bugüne kadar katkı sağlayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve esnafımıza teşekkür eden Akay, “Mağazamıza kıyafet ve oyuncak bağışı yapmak isteyen hayırseverlerimiz, bağışlarını Belediye hizmet binamıza, Veliköy ve Bağlık Mahalle Evlerimize, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezimize ve Kızılpınar Kültür Merkezimize elden teslim edebilirler. İmkanı olan tüm vatandaşlarımızı bu güzel birlikteliğe katkı sağlamaya davet ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.