İhtiyacı olan vatandaşlara giysi dağıtıldı

Kapaklı Belediye Hizmet Binası önüne bir ay önce kurulan Giyim Geri Kazanım Ünitesi'nde toplanan giysiler ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Kapaklı Beyaz Saray Düğün Salonu’nda başlanan dağıtımlar sabah saat 10:00 ile akşam saat 17:00 arasında yapılıyor.

İhtiyacı olan vatandaşlara giysi dağıtıldı
03 Eylül 2007 Pazartesi 08:27

Giyim Geri Kazanım Ünitesi'nden alınan giysiler Kapaklı Belediyesi'nce temizletildikten sonra bir yerde toplandı ve dağıtılmaya başlandı. Kapaklı Beldesindeki duyarlı vatandaşların evlerindeki kullanmadıkları giysileri getirip Kapaklı Belediye Hizmet Binası önündeki Geri Kazanım Ünitesi'ne atmalarıyla toplanan giysiler ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

Duyarlı vatandaşlara teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Yaklaşık 1 ay önce Belediye Hizmet Binası'nın önüne kurmuş olduğumuz Giyim Geri Kazanım Ünitesi'ne duyarlı vatandaşlar kullanmadıkları eşyalarını atarak, büyük bir hassasiyet gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Şimdi bu vatandaşlarımızın getirmiş olduğu elbiseleri, Belediye olarak temizleyip ihtiyaç sahibi kişilere dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızın bu hassasiyetinin devam etmesini istiyoruz. Eski giysiler çöpe gitmek yerine ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılarak değerlendirilmiş oluyor" dedi.

Beyaz Saray Düğün Salonu’na elbise almak için gelen aileler, çocuklarıyla birlikte geldiler. Kimisi kendine göre bir şeyler aldı. Kimisi ise çocuğuna olacak bir şeyler aldı. Yeni giysi edinmiş olmanın sevinci çocukların gözlerinden okunurken, kimi aileler ise çekinerek bir şeyler aradılar. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın eşi Fatma Mandalı da Beyaz Saray Düğün Salonu’na gelerek giysi seçmeye çalışan çocuklara yardımcı oldu. Birkaç giysiyi çocukların üzerinde denedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.