İki kuşak ilk ikiyi aldı

Tekirdağ Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 24. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile Tekirdağ Ramada Otel’de düzenlenen kutlama yemeğine Çerkezköylü Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler damga vurdu

İki kuşak ilk ikiyi aldı
30 Ekim 2014 Perşembe 08:15

Tekirdağ Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği 24. Yıl Programı’nda Tekirdağ’da yüksek düzeyde vergi veren serbest muhasebeciler ve mali müşavirlere ödül verilirken, Çerkezköy’den Öner Birsen 1., oğlu Anıl Birsen 2. ve yine Çerkezköy’ün genç mali müşavirlerinden Kadir Murat Özsoy ise Tekirdağ 6.’sı oldu.

HEYECAN VERİCİ
Ramada Otel’de düzenlenen etkinlikte ödüllerini alan Öner Birsen ve oğlu Anıl Birsen, baba ve oğul olarak ilk ikide yer almalarının kelimeler ile anlatılamayacak kadar heyecan ve mutluluk verici olduğunu belirterek, “Önce vergi vermek, sonra da esnaflara vergilerini zamanında ödemelerini sağlamak bizim ana ilkemiz” açıklamasını yaptılar.

BABA OĞUL ÖDÜL ALMAK BİZİ MUTLU ETTİ
Öner Birsen 1988 yılından beri Çerkezköy’de serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak görev yaptığını, oğlu Anıl Birsen’in ise 2006’dan beri çalıştığını belirterek, “Türkiye ekonomisinin zor günlerden geçtiği bu günlerde vergi vermenin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Ben şahsız olarak tam 18 yıldır Tekirdağlı serbest muhasebeci ve mali müşavirler arasında en çok vergi veren 10 kişi arasında yer almanın onurunu yaşıyorum. Bu yıl baba ve oğul olarak ise bu ödülleri almak bizi çok mutlu etti” değerlendirmesinde bulundu.

BABAMIN İZİNDE İLERLEMEYE DEVAM
Babası Öner Birsen’in ardından ikincilik  ödülünü alan Anıl Birsen ise, babasının izinde ilerlemeye devam edeceğini ve her yıl düzenli olarak vergisini vererek, ilk 10 içerisinde yer alacağını belirterek, “Babam ile birlikte ödül almak kelimeler ile anlatılamaz bir heyecan ve mutluluk” ifadelerini kullandı.

KISA SÜREDE ÖNEMLİ MESAFE KAT ETTİK
Tekirdağ’da 6. olan serbest muhasebeci ve mali müşavir Kadir Murat Özsoy ise meslek hayatına başlayalı çok uzun bir süre geçmediğini fakat kısa sürede önemli mesafe kat ettiklerini belirterek, “En çok vergi verenler içerisinde Tekirdağ altıncısı olmak beni, çalışma arkadaşlarımı ve ailemi çok mutlu etti. İnşallah başarılarımız gelecek yıllarda da devam eder” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.