İki mars bir oyun

Uptown Giyim ve Sivrioğlu Akaryakıt İstasyonu tarafından düzenlenen ödüllü tavla turnuvası heyecanı tüm hızıyla devam ediyor

İki mars bir oyun
14 Ekim 2010 Perşembe 00:00

Uptown Giyim ve Sivrioğlu Akaryakıt İstasyonu tarafından düzenlenen ödüllü tavla turnuvası Cumartesi günü yapılan kura çekiminin ardından Sivrioğlu Petrol’de başladı. Toplam 9 grupta 36 ismin yarıştığı turnuvada grup maçları devam ederken, turnuvanın birincisine Uptown Giyim’den bir adet takım elbise, ikinciye bir adet pantolon, üçüncüye de bir adet gömlek hediye edilecek.

İLK İKİ TUR ATLAYACAK
    Toplam 9 grupta 4’er yarışmacının mücadele edeceği turnuvanın kuralları hakkında bilgi veren Turnuva Tertip Komitesi Üyesi Dündar Orhan ilk olarak gruplardaki düzenlemeden bahsetti. "Oyuncular dahil oldukları grup içinde çekilecek kura sonrasında beş oyunlu tek seans oynayacakları grup maçları sonunda grupta ilk iki dereceye girenler tur atlayacaklardır" diyen Orhan, grup maçları sonunda grup içi sıralamanın, sırasıyla puan farkı, averaj, alınan oyun sayısı ve iki rakip arasındaki maçın sonucu baz alınarak yapılacağını kaydetti.  

KALAN DOKUZ KİŞİ 3 GRUPTA YARIŞACAK
    Dündar Orhan ayrıca her gruptan ilk ikinin bir üst gruba çıkacağını belirterek, "Üst gruba çıkan oyuncular eleme maçları yapacaklardır. Kalan dokuz oyuncu üçerli gruplar oluşturarak turnuvaya devam edecektir. Her gruptan çıkan bir kişi final oynamaya hak kazanacaktır. Finale kalan üç kişi kendi arasında maç yaparak birinci ikinci ve üçüncü belirlenecektir" ifadelerini kullandı.

GRUPLAR ŞÖYLE OLUŞTU
A Grubu; Aydın Aktaş, Fahri Erdem Ezgü, Kemal Engin, Muzaffer Avcılar
B Grubu; Metin Yılmaz, Mesut İşlek, Mehmet Akif Ceri, Vahdettin Tan
C Grubu; Ertan Tan, Emin Alışık, Sadullah Biryol, Turan Akay
D Grubu; Saadettin Hasanoğlu, Mühittin Erdem, Çetin Eker, Fahrettin Gür
E Grubu; Rüstem Tuna, Dündar Orhan, Uğur Duran, Kemal Şişman
F Grubu; Nejdet Çubuk, Tahir Vardar, Cemal Kuralay, Salih Sivri
G Grubu; Halit Çoruh, Muammer Soyak, Selami Başaran, Saffet Sevinç,
H Grubu; Fatih Çelebi, İlhan Çetinkaya, Erol Taşdelen, Ayhan Kırmızıgül
K Grubu; Talip Sivri, Turan Çankal, Cemal Demir, Cemal Temur

ŞU ANA KADAR ALINAN SONUÇLAR
    Şuana kadar oynanan maçlar sonucunda C Grubu’ndan Emin Alışık ile Turan Akay, E Grubu’nda üç galibiyet alan Dündar Orhan, D Grubu’ndan da Çetin Eker ve Fahrettin Gür bir üst tura çıkmaya hak kazandı. H Grubu’nda yer alan Fatih Çelebi, oyun kurallarında yer alan ‘Belirlenen tarih ve saatte iki kez karşılaşmalara gelmeyen oyuncular Tertip Komitesi tarafından diskalifiye edilir’ maddesi gereği turnuvadan diskalifiye edildiği de Turnuva Tertip Komitesi tarafından belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.