İkinci durakları Abban oldu

​​​​Kadınların sosyal hayatın daha çok içerisinde yer almalarını sağlamak amacıyla faaliyete geşen Kadın Geliştirme Derneği’nin, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaretinin ardından ikinci durağı ise Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban oldu.

İkinci durakları Abban oldu
08 Şubat 2019 Cuma 12:00

KADINLARA ÇEŞİTLİ EĞİTİMLER VERİLECEK
Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt ve dernek üyelerinin ziyaret ettiği Abban, konuklarını karşıladı. Dernek Başkan Yardımcısı Dilek Akkoyun ziyarette derneğin kuruluş amaçlarını anlattı. Sosyal ve kültürel alanda etkili bir sivil toplum kuruluşu olmak istediklerini söyleyen Akkoyun, “Gönüllü kadın kuruluşları ile güç birliği oluşturmak, tüm STK’lar ile iş birliği içinde olmak ve kadınların emeğinin değerlendirilmesi yollarını arayarak kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesini sağlamak amacıyla harekete geçtik” ifadelerini kullandı. Kadınlar arasında kültür, sanat ve sosyal alanlarda işbirliği sağlamak istediklerini belirten Akkoyun “Derneğimizde çeşitli aktivitelerimiz de olacak. Kadınlarımıza kişisel gelişim eğitimlerinin yanı sıra evlilik öncesi eğitim, madde bağımlılığı ile mücadele eğitimi, ev ekonomisi eğitimi gibi konularda eğitimler düzenlenecek” dedi.

İHTİYAÇLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUK
Kadınların ihtiyaç duydukları alanlara yönelik de çeşitli aktiviteler düzenleneceğini açıklayan Dernek Başkanı Zeynep Bozkurt, “Biz derneğimizi kurarken, kadınlarımızın neye ihtiyacı varsa onları göz önünde bulundurduk. Derneğimizin hazırladıkları projelerin yanı sıra, istekleri de göz önünde bulunduracağız” açıklamalarında bulundu. Çerkezköy’de STK’ları ve derneklerin önemine vurgu yapan Kaymakam Abban, ziyarete gelen dernek temsilcilerine teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.