İkinci iftar Recep Güven Parkı’nda gerçekleşti

Kapaklı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve ilçe bütününe yaydığı iftar yemeklerinin ve Ramazan Eğlencelerinin 2’ncisi Recep Güven Parkın’da düzenlendi.

İkinci iftar Recep Güven Parkı’nda gerçekleşti
23 Mayıs 2018 Çarşamba 13:50

YOĞUN KATILIM
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Belediye Meclis Üyeleri ve STK temsilcileri iftarını vatandaşlar ile birlikte açtı.

BİZ, SİZLERLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ 
Dualar ile başlayan iftar yemeğine katılan vatandaşlar, ezanın okunması ile iftarlarını açtılar. Yemek duasının okunmasının ardından konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal KENAR, “Bu mübarek Ramazan ayında kurmuş olduğumuz iftar sofralarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biz sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Allah bizleri sizlerden ayırmasın. Hayat akıp geçiyor ve seneler çabuk geçiyor. Allah sağlık verdiği müddetçe iftarlarımızı birlikte yapmaya rabbim bize nasip etsin. Tabi geçen yıl aramızda olup da bu yıl aramızda olamayan hemşerilerimizde vardır. Allah onlara da rahmet eylesin, mekanları cennet olsun” dedi.

İFTAR PROGRAMI VE RAMAZAN EĞLENCELERİ DEVAM EDECEK
Başkan Vekili Kemal Kenar, konuşmasının devamın da “Kapaklımızda et ile tırnak gibi olmuş tüm mahallelerimizde kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın mutluluğunu ve huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Allah bu beraberliğimizi bozmasın, hep birlikte, çoluk çocuğumuzla, sevdiklerimiz ile yaşamayı nasip etsin. İftar programlarımız ve Ramazan etkinliklerimizde vatandaşlarımız ile birlikte olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

RAMAZAN EĞLENCELERİ KEYİF VERDİ
İftar programı nedeni ile mahalle sakinleri Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini ilettiler. İftar programı ile sahnelenen Ramazan eğlenceleri ile vatandaşlar keyifli bir akşam geçirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.