İkinci kez intihara teşebbüs etti

Kızılpınar Mahallesinde yüksek gerilim hattı direğine çıkarak intihar girişiminde bulunan ve vatandaşlar tarafından intihardan vazgeçtirilen 35 yaşındaki Deniz Moğol intihar fikriyle bu sefer Çerkezköy’de bulunan PTT'nin verici istasyonuna çıktı. İkinci kez intihar girişiminde bulunan Moğol, yarım saatlik ikna çabasının ardından verici istasyonundan indirilerek ifadesi alınmak üzere Gazi Polis merkezine götürüldü.

İkinci kez intihara teşebbüs etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Temmuz 2019 Çarşamba 15:36

2. KEZ İNTİHARA YELTENDİ
İddiaya göre ailesi ile sıkıntılar yaşayan 35 yaşındaki Deniz Moğol iki gün arayla 2 kez intihar girişimde bulundu. Çerkezköy’de ailesiyle yaşayan Deniz Moğol, ailesi ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle bunalıma girdi. Psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Moğol ilk olarak önceki gün Kızılpınar Mahallesinde yer alan yüksek gerilim hattına çıkmış, vatandaşların ve jandarma ekiplerinin uzun süren ikna çabaları sonrası çıktığı yüksek gerilim hattından indirilmişti. Jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakılan Deniz Moğol bu sefer Uğur Mumcu Caddesinde yer alan verici istasyonuna çıkarak intihar girişimde bulundu. Yaklaşık 15 metre yüksekliğe çıkan Moğol’u gören vatandaşlar korkulu gözlerle polis ve 112 ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri Moğul’u çıktığı yerden indirmek için uzun süre mücadele etti.
POLİS İKNA ETTİ
Verici istasyonunun hemen altına itfaiye ekipleri Moğol’un atlama ihtimaline karşı şişme yatak getirirken, polis ve itfaiye erleri dakikalarca şahsı ikna etmeye çalıştı. Bölgede toplanan onlarca kişi ise olan biteni izlerken, kimileri ise cep telefonu ile yaşanılanları görüntüledi. Yarım saatlik ikna çabasının ardından Moğol çıktığı verici istasyonundan indirilerek ifadesi alınmak üzere Gazi Polis merkezine götürüldü.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.