İkizoğlu yeniden seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Olağan Genel Kurulunda mevcut Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, yeniden seçilerek güven tazeledi

İkizoğlu yeniden seçildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Şubat 2020 Salı 13:01


İKİZOĞLU’NUN YÖNETİMİ
Seçimi, tek liste ile giren mevcut başkan Gülşah İkizoğlu’nun listesi kazanırken, İkizoğlu’nun yönetiminde Seher Ağagündüz, Neriman Bayram, Hülya Girgin, Elif İnci, Şadiye İşcan, Ebru Karaman, Bilgay Korkmaz, Gamze Özkök, Nurdan Tezcan, Dilek Tezgel yer aldı.
İLGİ DEVAM EDİYOR
CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, kongrede yaptığı konuşmada ‘’Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yöneticilerimizi üyelerimizin belirliyor olması demokrasinin en güzel örneği. Biz de bugün heyecanınızı paylaşmak adına kongrenize geldik. Parlamentoda da kadın sayımızın artmasını istiyoruz. İnşallah bundan sonraki dönemlerde bu sayı artacaktır. Kadınlarımız, biz erkeklere de örnek oluyorlar. Mecliste zaman zaman tansiyon yükseliyor ama oradaki kadınlarımızın duruşları ile bizler de kendimizi frenliyoruz. Mecliste kadın sayısının artması demek Türkiye’nin sesinin artması demektir. Kadın Kollarımız bizim için vazgeçilmezdir. Gençlik Kollarımız da öyle. Burada Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ve eşini de kutlamak gerekiyor. Seçimlerde güzel çalışıldı ve iyi bir başarı yakalandı. Çerkezköy’deki yerel seçim başarısını genel seçimlerde de hep beraber göreceğiz. İş yine sizlere düşecek. En büyük görev de kadınlarımıza ve gençlerimize düşecek. Bu bağlamda elinizden gelenin en iyisini yapacağınızdan hiç şüphemiz yok. Yakın zamanda tek partili sistem gözükmüyor. İttifak olacak yine. Bir Cumhur İttifakı bir de Millet İttifakı var. Yarışı bunlar sürdürecekler. CHP ve İYİ Parti’ye her geçen gün halkımızın ilgisi artarak devam ediyor. Birlik beraberlik içinde olarak halkımızı kucaklamaya devam edelim.’’ dedi
Aygun’dan sonra söz alan CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, ‘’CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin şu mesajını okudu: ‘97 yıllık ilkeli duruşumuz ile ülkemizi geleceğe taşıyacağınıza inancım tam. Bu duruşumuzun güzel günlere ışık tutacağına olan inancım ile başarılarınızın devamını diler, iktidar yürüyüşünde seçilecek her bir arkadaşımı ayrı ayrı tebrik ederim. Kongremize katılan tüm kadın yoldaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
ÜLKEMİZ ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR
12 Ocak’ta ilçe kongresini yaptıklarını, Çerkezköy tarihinde CHP’de ilk kadın ilçe başkanı olmanın onurunu ve gururunu yaşadığını kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, ‘’Bana destek olan tüm üyelerimize, arkadaşlarımıza, partililerimize ve yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugün İlçe Kadın Kolları Başkanımızı seçeceğiz ve inşallah hayırlı olacak. Ülkemizin çok zor süreçten geçtiğini görüyoruz. Bu iktidarın baskısını, ekonomik durumunu en iyi kadınlar biliyor. CHP iktidarı için de birbirimize ihtiyacımız var. Gerçekten omuz omuza mücadele edersek inanıyorum ki onu da başaracağız. CHP bizim evimiz ve bu evde hepimiz her anlamda birbirimize destek olmalıyız. Bu desteği uzun zamandır göremiyoruz. Partimize sahip çıkalım, birbirimize destek olalım. Vakit bulduğunuzda en azından partiye uğrayın. Birbirimizle kaynaşalım. Fikirlerinizi paylaşın. Bizler bir araya gelirsek çok daha güçlü olacağız. Partimize sahip çıkalım ve bu iktidardan bir an önce kurtulalım. Fedakarlık olmazsa başarı da olmaz. Gazi Mustafa Atatürk bizlere seçme ve seçilme hakkını verdi ve bunu bizlere altın tepside sundu. Seçimlerde ‘ben seçilmedim’ demek, ‘ben bunu beğenmiyorum’ demek çok yanlış. Herkes bir birini sevmek zorunda değil ama geleceğimiz için birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Tek hedefimiz, ülkemizin geleceği için partimizin iktidar olması.’’ dedi.
ÇALINMADIK KAPIİ SIKILMADIK EL BIRAKMADIK
13 Ekim 2018 tarihinde göreve başlarken belirttiği gibi çalışmalarını büyük bir heves, heyecan ve partililerden aldıkları güç ile yaptıklarını kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, ‘’31 Mart 2019 yerel seçim döneminde İlçe Yönetimimiz, İlçe Gençlik Kollarımız ile birlikte koordineli çalışarak Çerkezköyümüzün 10 mahallesinde çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmadık. Kadın olmanın gücü ile partili partisiz tüm hemşerilerimize ulaşmaya çalıştık. Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay ile yaklaşık 4 aylık süre içerisinde her gün 3 ev ziyareti yapıp kadınlarımıza başkanımızın 5 yıllık çalışmalarını ve yeni 5 yıl için planlanan çalışmalarını anlatma fırsatı bulduk. Hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının düzenledikleri etkinliklere katıldık. Milli bayramlarımız ve özel günlerde yapılan etkinliklere katılım sağladık.” dedi.
‘’GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’
‘’31 Mart 2019 yerel seçimlerdeki başarımızın mutluluğunu yaşarken tekrar edilmesine karar verilen İstanbul Seçimleri için Silivri ve Çatalca’nın ilçemize yakın köylerinde İlçe Yönetimi ve Gençlik Kolları Yönetimi ile aynı Çerkezköy’de yaptığımız gibi kapı kapı gezerek İstanbul zaferinde pay sahibi olduk.’’ diyerek konuşmalarını sürdüren İkizoğlu, ‘’Yeni dönemimizde de kadın olmanın gücü ile el ele, birlik beraberlik içinde Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere vermiş olduğu haklar ile varlığımızı toplumun her alanında başarıyla sürdürmeye, kadınların sesi olmaya ve bir araya gelerek gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Çerkezköy’ümüz için partili partisiz tüm kadınlarımız ile farkındalık yaratacak ve faydalı olacak çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Her zaman asil ve yedeği ve de gönüllüsü ile hep birlikte bir olarak çalışacağız. Kongremize göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımınız için hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
KADINLARIN ÇOK OLDUĞU YERDE BAŞARI DA ÇOK
CHP Tekirdağ Mİlletvekili Candan Yüceer yaptığı konuşmada ‘’Siyasetin okulu yok. Erkekler için de yok biz kadınlar için de yok. Eksiklikleri görüyoruz. Zaman içinde siyaseti öğreniyoruz. Siyasette kadının yeri çok önemli. Kadınların çok olduğu yerlerde gerçekten çok başarı var. Kadınların çoğunluğu hem CHP’de hem Türkiye’de iyi olacak. Kadınlar daha uzlaşmacı kişiliğe sahiptir. Parlamentoda da kadın sayısında artış var. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de CHP’de kadın sayısını daha da arttırırız. İlçe Başkanımız da ne mutlu ki bir kadın. Bizler bir model olabiliyoruz. İnsanlara güven verebiliyoruz, bu çok güzel. Biz her zaman yanınızdayız. Kongrenin hayırlı olmasını diliyor, seçilecek başkan ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Seçimi, tek liste ile giren mevcut başkan Gülşah İkizoğlu’nun listesi kazanırken, İkizoğlu’nun yönetiminde Seher Ağagündüz, Neriman Bayram, Hülya Girgin, Elif İnci, Şadiye İşcan, Ebru Karaman, Bilgay Korkmaz, Gamze Özkök, Nurdan Tezcan, Dilek Tezgel
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.