İkram aracı hizmete başladı ​

Kapaklı Belediyesi’nin kısa süre önce araç filosuna kattığı İkram Aracı faaliyetlerine başladı

İkram aracı hizmete başladı ​
13 Şubat 2019 Çarşamba 13:11

ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNDUK
Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında hizmetlerine hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlk olarak Bahçelievler Mahallemizde kurulan Perşembe Pazarımızda, sonrasında da İsmet Paşa Mahallemizde kurulan Cuma Pazarımızda İkram Arabamızdan çay, kahve, meyve suyu ikramında bulunduk.” dedi.

HEM İÇLERİNİ HEM DE KALPLERİNİ ISITIYORUZ
Vatandaşların bu hizmetten oldukça memnun olduğunu kaydeden Başkan Mandalı, “Paylaşmanın önemini biliyor ve ona göre davranıyoruz. Bu soğuk günlerde pazara giden vatandaşlarımızın ve pazar esnafımıza çeşitli ikramlarda bulunarak hem içlerini hem de kalplerini ısıtıyoruz.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR MEMNUN KALDI
İkram Aracına uğrayarak sevgilerini paylaşan vatandaşlar, sunulan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ettiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.