İkram Börek Salonu açıldı

Çerkezköy'e yeni bir börek salonu daha açıldı. Öztrak Caddesi Özcan Sokak No:55 adresinde açılan İkram Börek Salonu'nda, börek çeşitlerinin yanı sıra tatlı çeşitleri ve pohaça çeşitleri de bulunuyor.

İkram Börek Salonu açıldı
12 Eylül 2007 Çarşamba 08:20

Öztrak Caddesi'nde açılan İkram Börek Salonu'nun açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Sait Yazı, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Fedahi Güven, Kapaklı Ak Parti Belde Başkanı Hamit Oral ve çok sayıda davetli katıldı.
Kurdele kesiminden önce bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, "Öncelikle yeni iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah emeğinin karşılığını alır ve istediği kazancı elde eder. Çerkezköy'ün hiç durmayan bir gelişim içinde olduğunu biliyoruz. Bunun için ne kadar çok iş yeri açılırsa o kadar rekabet olur ve kalite artar. Tekrar hayırlı uğurlu olsun der, bol kazançlar dilerim" dedi.
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, konuşmasını yaptıktan sonra Ak Parti İlçe Başkanı Sait Yazı ve CHP ilçe Başkanı Fedahi Güven ile birlikte açılış kurdelesini kesti. İkram Börek Salonu'nun açılışının yapılmasının ardından davetlilere yiyecek ve içecek ikram edildi.
Amaçlarının Çerkezköy'e hijyenik bir ortamda, iyi bir hizmet vermek olduğunu belirten İkram Börek Salonu sahibi Kahraman Çevik, "Yeni açmış olduğum işyerimizde börek çeşitlerinin yanısıra pohaça ve tatlı çeşitlerimizde bulunmaktadır. Çerkezköylülere hijyenik bir ortamda iyi bir hizmet vermek amacındayız. Vatandaşlarımız pohaça çeşitlerimizle kahvaltılarını yapabilirler. Ayrıca işyerimizde yapacağımız künefe tatlısında çok iddialıyız. Bizden daha iyi künefe yapan bir işyerinin olacağını düşünmüyorum. Künefe yemek isteyen vatandaşlar saat 13'ten sonra gelebilirler" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.