İkram Çeşmesi yaz aylarında da faaliyette

Çerkezköy halkının ücretsiz çorba içme imkanı bulduğu ikram çeşmesinden soğuk su akmaya başladı

İkram Çeşmesi yaz aylarında da faaliyette
17 Temmuz 2017 Pazartesi 10:41

YAZ AYLARINDA KAPATILIYORDU
Yılın büyük bölümünde günün belirli saatlerinde Çerkezköylü vatandaşlara ücretsiz çorba hizmeti veren ikram çeşmesi, yaz aylarının başlamasıyla birlikte geçtiğimiz yıllarda hizmete kapatılıyordu. Bu yıl farklı bir uygulamaya giden Çerkezköy Belediyesi, yaz aylarında çeşmeden soğuk su akıtmaya başladı.
SICAKTAN BUNALAN VATANDAŞLARIMIZ İKRAM ÇEŞMEMİZ İLE SERİNLİYOR
İkram Çeşmesi’nin 2015 yılı başından beri Çerkezköy halkına sıcak çorba hizmeti verdiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcı Enver Bayram, “Sabahın erken saatlerinde işe giden işçilerimiz ve okula giden öğrencilerimiz Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro yanında bulunan İkram Çeşmemizden sıcak çorba hizmetinden faydalanıyordu. Her gün farklı çorba çeşitlerinin aktığı İkram Çeşmemiz, içinde bulunduğumuz sıcak yaz aylarında ise soğuk su hizmeti vermeye başladı. Sıcaktan bunalan vatandaşlarımız, İkram Çeşmemizden akan soğuk su ile serinleyebilecek. Vatandaşlarımız İkram Çeşmemizden gün boyunca soğuk su içme imkanına kavuşmuş oldu” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.