İl birincisi kızlarımız Kaymakam Gürbüz’ü ziyaret etti

Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde eğitim veren Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Tekirdağ il birincisi oldu. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, turnuva şampiyonu olan kız öğrencilere krampon hediye etti

İl birincisi kızlarımız Kaymakam Gürbüz’ü ziyaret etti
23 Nisan 2015 Perşembe 17:37

 YILDIZ KIZLAR FUTBOL TAKIMI İL BİRİNCİSİ OLDU

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği turnuvada il birincisi olan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Okul Müdürü Vehbi Bozkuş ve okulun beden eğitimi öğretmeni Gürkan Bayraktar da hazır bulundu.

ÇOCUKLARIMIZI VE ÖĞRETMENLERİNİ TEBRİK EDİYORUM

Eğitime ve spora verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e teşekkür eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, "İlçemiz bu yıl il genelinde büyük başarılara imza attı. Badminton, Halk Oyunları, Yıldız Erkekler Futbol ve Yıldız Kızlar Futbol turnuvaları olmak üzere 4 dalda il birinciliği kazandık. Büyük başarılara imza atan çocuklarımızı ve öğretmenlerini tebrik ediyor başarılarının da devamını diliyorum" dedi.

KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz de Tekirdağ birincisi olan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını temenni etti. Kaymakam Gürbüz, "Kızlarımız bu başarılarıyla, Türk kadınına imkan tanındığı takdirde spor, sanat ve siyasette çok şeyler başarabileceklerini ispat etmiş oldular" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE KRAMPON HEDİYE EDİLDİ

Kaymakam Gürbüz, il birincisi olan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı oyuncularını birer çift krampon ile ödüllendirdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.