İl Genelinde Çalışmalarını Sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Tekirdağ il genelinde yeşil alanlarda, bakım-onarım, yenileme ve budama çalışmalarına hız verdi.

İl Genelinde Çalışmalarını Sürdürüyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Haziran 2020 Pazartesi 11:45


Park ve Bahçe ekipleri daha yeşil bir Tekirdağ için yaptıkları çalışmalar kapsamında il genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda çiçek ve ağaç bakımı, budama, çim serme, çim biçme, yabani ot temizliği, mezarlıkların temizliği, park bakım, onarım ve revizyon çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Yaz Mevsiminde vatandaşların en çok kullandığı alanları temiz ve bakımlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirme gayreti içerisinde olduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Ekiplerimiz, halkımızın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını titiz ve özverili bir şekilde sürdürüyor. Koronavirüs Salgını sürecinde koruyucu tedbirler ve önlemleri de almayı ihmal etmiyoruz. Parklarımız düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Halkımızın sağlığını korumak ve bu süreçte nefes alabilecekleri alanları hazırlamak için il genelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.