İl Güreş Şampiyonası Çerkezköy’de yapılacak

Tekirdağ Gençlik Spor Müdürlüğü İl Güreş Şampiyonası 22 – 23 Şubat tarihlerinde Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek.

İl Güreş Şampiyonası Çerkezköy’de yapılacak
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Şubat 2020 Cuma 12:23


Çerkezköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak olan İl Güreş Şampiyonası Serbest ve Grekoromen branşlarında gerçekleştirilecek. 11, 12 ve 13 Yaş kategorilerinde yapılacak olan Tekirdağ İl Güreş Şampiyonası’na Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı’ndan 20 sporcumuz katılacak. Turnuvada kategorilerinde şampiyon olan sporcular, Nisan ayında Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacaklar.
Tekirdağ Gençlik Spor Müdürlüğü İl Güreş Şampiyonası’nın 22 Şubat Cumartesi günü saat 11:00’da 29 Ekim Spor Kompleksi’nde başlayacağını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Turnuvaya tüm sporseverleri bekliyoruz. Bu vesile ile şampiyonada mücadele edecek olan tüm sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.