İl Sağlık Müdüründen bayramda ziyareti

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık personelinin bayramını kutladı.

İl Sağlık Müdüründen bayramda ziyareti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Mayıs 2020 Çarşamba 15:07

Ramazan Bayramı dolayısıyla Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir ve beraberindekiler, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık personelinin bayramını kutladı.


Koranavirüs salgını süresince büyük fedakârlıkla bayramda da çalışan ve aAilelerinden uzakta bayram geçiren Çerkezköy Devlet Hastanesi personeline ziyarette bulunan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Çerkezköy Devlet Hastanesinin bayramını kutladı.
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir beraberindeki Personel Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aykut Demirkıran ile birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Becerir ve beraberindekileri Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. Fergan Genç ile süpervizör hemşire Neslihan Gür karşıladı. 
Becerir, tüm sağlık çalışanlarını bayramını kutladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.