İl Yatırım Komitesi yılın ilk toplantısını yaptı

Sekretaryası Trakya Kalkınma Ajansı Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi tarafından yapılan İl Yatırım Komitesi 2014 yılı 1. toplantısı Trakya Kalkınma Ajansı Trakya Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi

İl Yatırım Komitesi yılın ilk toplantısını yaptı
30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:18

Başkanlığını Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan’ın yaptığı toplantıya çağrılı Komite Üyeleri, Trakya Kalkınma Ajansı Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi ve Planlama Programlama ve Koordinasyon Birimi personeli katıldı. Toplantı İl Yatırım Komitesi’nin Çalışma Usul ve Esasları hakkında sunum yapılması ile başladı. Ardından “Taslak Yatırım Tanıtım ve Destek Stratejisi” görüşüldü ve komite üyelerinin görüşleri alındı. Daha sonra komite stratejik amaçlar doğrultusunda 2014 yılında öncelikli olarak gündeme alınacak çalışmaları belirledi. Soru-görüş ve önerilerin ardından toplantı sona erdi.
İl Yatırım Komitesi’nin ikinci toplantısı Aralık ayında yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.