İlaçlama Çalışmaları Başladı

Kapaklı Belediyesi halk sağlığının korunması ve rahat bir yaz dönemi için sinek, sivrisinek, ağaç ve bitki zararlılarına karşı ilaçlama çalışmalarına başladı.

İlaçlama Çalışmaları Başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Haziran 2020 Salı 13:25


Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, program dahilinde 14 mahallede cadde ve sokaklarda, parklar ve yeşil alanlarda sinek, sivrisinek, ağaç ve bitki zararlılarına karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirileceğini ifade etti.
“TÜM MAHALLELERİMİZDE SÜRDÜRECEĞİZ”
Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Son günlerde görülen yağışların etkisi ve hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ortaya çıkan sinek ve zararlı haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımızın sağlığına tehdit unsuru olan, ciddi sorun teşkil edebilecek her duruma karşı etkin bir çalışma uyguluyoruz. Tedbiri elden bırakmadan, yaz mevsimi boyunca belirli bir program dahilinde ilaçlama çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde sürdüreceğiz.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.