İlaçlamalar tüm hızıyla devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Haziran ayının başında başladığı ilaçlama işlemine aralıksız devam ediyor. Belediye Ekipleri ilaçlamalar kapsamında dere yatakları, su birikintileri, su basan bodrum katları ve bataklıklar belirli saatlerde ilaçlamaya devam ederken, havalar iyi gittiği taktirde de Kasım-Aralık ayına kadar ilaçlama işleminin devam edeceğini ifade ettiler

İlaçlamalar tüm hızıyla devam ediyor
28 Haziran 2016 Salı 16:18

LARVA İLAÇLAMASI BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YAPILIYOR
 
Haziran ayında başlanan ilaçlama işlemi Çerkezköy Belediyesi Ekipleri tarafından aralıksız devam ediyor. İlaçlamalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Haziran ayının başından bu güne kadar yaptığımız ilaçlama işleminde uçkunla mücadelemizi sürdürüyoruz. Larva ilaçlamasını ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler yapıyor” açıklamasında bulunuldu.
 
İLAÇLAMA SİVRİSİNEK VE KARASİNEKLERE KARŞI YAPILIYOR
 
Çerkezköy’ün yanı sıra Kızılpınar ve Veliköy’de de ilaçlama işlemlerinin aralıksız devam ettiğini ifade eden yetkililer, “Uçkun ilaçlamasını sivrisinek ve karasineklere karşı yapıyoruz. İlaçlamalarımız gündüz, öğlen saatleri ve akşam 23.00’a kadar devam ediyor. Havalar iyi gittiği taktirde de Kasım yada Aralık ayına kadar ilaçlama işlemimizi devam ettiririz” denildi.
 
VATANDAŞLARIMIZIN DAHA DUYARLI OLMALARINI BEKLİYORUZ
 
Şikayet geldiği taktirde anında gerekli müdahalelerin yapıldığını belirten yetkililer, “Yalnız kara sinekler için vatandaşlardan isteğimiz de kendi mücavir alanlarında kendi ilaçlamalarını gerçekleştirsinler. Kendi önlemlerini kendilerinin almaları gerekiyor. Vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. 1 Haziran tarihinden buyana günde 80-100 kilometre arasında araçlarımızla ilaçlama işlemlerini yapıyoruz” açıklamasında bulunuldu.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.