İlçe J. Komutanı Bnb. Çalışkan'ın tayini çıktı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Çerkezköy İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevine atanan J. Bnb. Ramazan Çalışkan'ın yılı dolmadan tayini çıktı.

İlçe J. Komutanı Bnb. Çalışkan'ın tayini çıktı
25 Temmuz 2007 Çarşamba 07:52

BİLECİK'E GİDİYOR

Yaklaşık 1 yıl boyunca Çerkezköy İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevini yürüten ve görev yaptığı süre boyunca sorumluluk sahasında asayiş hizmetini iyi bir biçimde yürüten İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Bnb. Ramazan Çalışkan'ın Bilecik'e tayini çıktı.

Dün itibari ile ilişik kestiği öğrenilen Jandarma Bnb. Ramazan Çalışkan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e veda ziyaretinde bulundu

BAŞKAN ERTEM PLAKET VERDİ

Yaklaşık 1 yıl boyunca Jandarma Bnb. Ramazan Çalışkan'ın İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevini en iyi bir biçimde yürüttüğünü belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, "Kendisi 1 yıl boyunca Çerkezköy ve diğer sorumluluk sahalarında asayiş görevinin yürütülmesini en iyi biçimde sağlamıştır. Ben kendisinin Çerkezköy'e faydalı çalışmalar ve yararlı işler yaptığını düşünüyorum. Kendisi ile çalışmaktan gerçekten zevk duyduğum kişilerden birisiydi ancak askerlikte her zaman var olan tayin bu kez de kendisinin Çerkezköy'den bize göre erken gitmesine sebep oldu.

Sağlık olsun diyorum. İnşallah gideceği yerde ailesi ile askerlik ve sivil hayatında daha da başarılı olacaktır. Kendisine ömür boyu mutluluklar diliyorum, sağlıklı, sıhhatli bir hayat temenni ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Her zaman kendisini bir çayımızı içmeye bekliyoruz" dedi.

EMEKLİ SUBAYLARIN YERİNİ DOLDURACAK

Dün ilişik kestiği öğrenilen Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Ramazan Çalışkan'a, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem yaptığı hizmetlerden dolayı hatıra plaketi verdi. Bilecik İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda İs. Şb. Md'lüğü görevine atanan J. Bnb. Ramazan Çalışkan'ın, Bilecik'te emekliliği dolan Subay'lardan dolan boşluğun doldurulması amacı ile tayin edildiği belirtildi.

J.BNB'NİN YERİNE J. YÜZBAŞI ATANDI

J. Bnb. Ramazan Çalışkan'ın yerine Çerkezköy İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevine ise Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanlığı'ndan J. Yzb. M. Ali Bayar'ın atandığı öğrenildi.

J. Yzb. Bayar'ın görevi devir alana kadar ise Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı görevine J. Bçvş. Bahattin M. Doğan'ın vekalet edecek.

Çerkezköy Gazetesi olarak, yaklaşık olarak 1 yıl süre ile Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı görevini başarı ile yürüten Jandarma Binbaşı Ramazan Çalışkan'a yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.