İlçe Spor Müdürü’ne soruşturma açıldı

Kısa zaman önce Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Recep Eray Tok’a, Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nde Müdür Yardımcılığı yaptığı dönemde, okul birincisi olması gereken bir öğrenciye haksızlık yaparak başka bir öğrencinin okul birincisi olmasını sağladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı. Bahse konu soruşturma devam ederken, Recep Eray Tok iddiaları reddederek, ''Benim, hakkımla bu makama gelmiş olmamı çekemeyenler bu asılsız iddiaları ortaya atarak beni yıpratmaya çalışıyorlar. Ancak soruşturma tamamlandığında suçsuz olduğum ortaya çıkacak ve bu iddia sahipleriyle mahkemede hesaplaşacağım'' dedi.

İlçe Spor Müdürü’ne soruşturma açıldı
15 Şubat 2018 Perşembe 17:35

Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Recep Eray Tok’a soruşturma açıldı.
İDDİALARI REDDETTİ

Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Recep Eray Tok hakkında, önceden görev yaptığı Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nde okul birincisi olması gereken bir öğrenciye haksızlık yaparak başka bir öğrencinin okul birincisi olmasını sağladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı. Hakkında yürütülen soruşturma devam eden Tok, iddiaları reddetti.
İŞTE O TORPİL İDDİASI

İddialara göre; Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Recap Eray Tok, Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nde Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken, okul birincisi olması gereken öğrenci yerine, yine o dönemde görev yapan bazı öğretmenlere talimat verdi ve velisi AKP’li olan başka bir öğrenci, notları şişirilerek okul birincisi yapıldı. Bu iddialar kapsamında Recep Eray Tok ve okul birincisi yapılan öğrencinin notlarını şişirdiği söylenen öğretmenler hakkında soruşturma başlatıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.