İlçedeki okul müdürleri Kızılpınar'da toplandı

Çerkezköy merkez, belde ve köylerindeki ilköğretim ve ortadereceli okullarda görev yapan okul müdürleri Kızılpınar Kültür Merkezi'nde Mart ayı toplantısını yaptılar.

İlçedeki okul müdürleri Kızılpınar'da toplandı
31 Mart 2011 Perşembe 00:00

MART AYI TOPLANTISI KIZILPINAR'DA YAPILDI
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün  periyodik olarak her ay düzenlediği toplantıların Mart ayı toplantısı Kızılpınar Kültür Merkezi'nde yapıldı. İlçemizde verilen eğitim-öğretim ile ilgili genel hususların görüşüldüğü toplantıda okullardaki sorunları, ilgili okul müdürleri tarafından gündeme getirildi.
GÖRÜŞ VE FİKİRLER SUNULDU
Karşılıklı görüş ve fikirlerin paylaşıldığı toplantıda ilçe genelindeki eğitim ve öğretim sorunları da masaya yatırarak, daha kaliteli bir eğitim ve öğretimin nasıl verilebileceği tartışıldı.
BAŞKANDAN MÜDÜRLERE JEST
Kızılpınar Kültür Merkezi'nde yapılan okul müdürleri toplantısının ardından toplantıya katılan okul müdürlerine Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz tarafından Trakyum Et Lokantası'nda bir yemek verildi.
SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUZ
Yemekte konuşan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz eğitim ve öğretimin önemi üzerinde durarak, eğitim ve öğretimle ilgili çalışmalara sonuna kadar destek verdiğini ve vermeye devam edeceğini kaydetti.
EĞİTİM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Beldede kendi döneminde yapılan okul ve derslik yatırımlarından da bahseden Belediye Başkanı Korkmaz, "Eğitim ve öğretim benim için herşey demek. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim görmesi, geleceğe daha bilgili ve donanımlı hazırlanması için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.