İlhami Özcan Aygun Çerkezköy’den destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy İlçe Yönetimi’ni ziyaret ederek destek istedi

İlhami Özcan Aygun Çerkezköy’den destek istedi
06 Mart 2015 Cuma 08:57

 HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

Milletvekili Aday Adayı İlhami Özcan Aygun’a hoş geldin dileklerini ileterek konuşmasına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk; “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Biliyorsunuz 8 Mart CHP için önemli bir gün. Adaylarımızı belirleyeceğiz. Bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi Aday Adayımız İlhami Bey aramızda. Kendisine huzurlarınızda hoş geldiniz diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran seçimleri için hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. İlk önce adaylarımızı belirleyip ondan sonra saha çalışmalarına geçeceğiz. Bütün aday adaylarına çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. İlhami Bey’e de bu yolda her şey gönlünce olsun diyorum. Hayırlı olsun” diyerek sözü İlhami Özcan Aygun’a bıraktı.

24 ADAYDAN BİRİ DE BENİM

Katılımcıları selamladıktan sonra 8 Mart’ın önemine değinen Aygun; “Sayın Başkanım, değerli Çerkezköy İlçe Yönetimimiz ve partimizin değerli emektarları; hepinizi önce saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Beni burada misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz ve o gün bizim açımızdan da partimiz açısından da önemli bir gün. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yarışın başladığı ve ilk raundun sonuçlanacağı tarih 8 Mart. Benim gibi 24 tane arkadaşımız da aday adayı olarak yola çıktı. Biz de onlardan bir tanesiyiz” dedi.

ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİYİM

Tanımayanlar için kısaca kendinden bahseden İlhami Özcan Aygun; “24.01.1969 Edirne Havsa doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi orada tamamladım. 1987 yılında Tekirdağ’a geldik ve o günden bu yana Tekirdağ’da yaşıyoruz. 1991’te Tekirdağ’da Ziraat Fakültesi’nden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldum. Aynı yıl yüksek lisansa başlayıp 1994 yılında da Ziraat Yüksek Mühendisliği unvanını aldım. 1995’te evlendim ve işimi kurdum” diyerek kendini özgeçmişi hakkında yüzeysel bilgiler verdi.

20 YILDIR PARTİMİN NEFERİYİM

Siyasi geçmişinde aldığı görevleri ve yaptığı çalışmaları anlatan Aygun; “Siyasete de 95’te girdim. 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesiyim. Üye olduğumda ilk olarak İlçe Yönetim Kurulunda görev aldım. Akabinde 1999 seçiminde İl Yönetiminde görev aldım. Yine o yıl Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildim. 2002’de ilimizden üç tane vekil gönderdik. 2004’te ekibin aldığı kararla Belediye Başkan Aday’ı oldum. 2 bin oyla kaybettik seçimi. Ama bu 20 yıllık süreçte partimizin neferi olduk” dedi.

YÖNETİM KURULUNA LİSTE DELEREK GİRDİM

Türkiye Tohum Sanayicileri Birliği Başkanlığı serüvenini dile getiren Aygun; “Meslek hayatıma paralel olarak bir koltuk bulmamın gerekliliğine inanarak Türkiye Tohum Sanayicileri Birlik Başkanlığı Adayı oldum. Öncelikle yönetim kuruluna liste delerek girdim. 9 kişilik yönetim kuruluna liste delerek giren tek kişi benim. Sonra fare gibi kemire kemire yönetim kurulundan başkanlığa kadar geçtim” ifadelerini kullandı.

8 MART’DA BİZLERE SAHİP ÇIKIN

Altyapısının sağlam olduğunu ve katılımcıların desteklerini beklediğini belirten İlhami Özcan Aygun; “İnternete İlhami Özcan Aygun yazdığınız zaman önünüze bir sürü bilgi gelecektir. Yani bizim altyapımız sağlam. Hem siyasi hem ticari altyapımız sağlam. Hem siyasette iyi bir noktaya geldim hem de mesleki anlamda iyi bir noktaya geldim. Hem siyasi hem mesleki birikimimizi parlamentoya taşımamız lazım. Ama tek başıma taşıma şansım yok. Onun için sizin ellerinize, gücünüze ihtiyacım var. Birlik olmamız, beraber olmamız lazım. 8 Mart günü, Emekçi Kadınlar Günü’nde bizlere de sahip çıkmanız gerekiyor” dedi.

DERTLERİ ÇÖZMEK İÇİN ONAYINIZI İSTİYORUM

Parlamentoda yaptığı konuşmalarla herkesi gururlandıracağını, kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağını aktaran Aygun; “Belli bir yol haritası çizdik kendimize. Hiç boş durmadık. Ve Şükürler olsun şu an güzel bir noktaya geldik. İşimizde iyiyiz, siyasette de güzel bir noktaya doğru gidiyoruz. Eğer ki seçilirsem amacım 2019 seçimleri geldiğinde, o 4 yıllık süre içerisinde sizlerin yüzünüzü kızartmayacak, sizin vicdanınızı sızlatmayacak bir milletvekiliniz olarak karşınıza gelmek. Ve parlamentoda konuşmalarımı gördüğünüz zaman gurur duyacaksınız. Dertleri çözmek için sizlerden onay istiyorum. Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.