İlhami Özcan Aygun, işçi duraklarını gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, seçim çalışmalarına Çerkezköy’de devam etti. İşçi duraklarını gezen Aygun servis bekleyen işçilerin şikayet ve önerilerini dinledi

İlhami Özcan Aygun, işçi duraklarını gezdi
21 Mayıs 2015 Perşembe 17:18

 İKRAM ÇEŞMESİ’NDE VATANDAŞLARA ÇORBA DAĞITTI

Dün sabah saat 06.45’te İkram Çeşmesi’nin olduğu alandan başlayarak tek tek tüm işçi duraklarını gezen İlhami Özcan Aygun, İkram Çeşmesi civarında servis bekleyen işçilere çorba dağıttı.

İLÇE TEŞKİLATI AYGUN’U YALNIZ BIRAKMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun’un işçi durağı ziyaretlerine, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger ve bazı partililer katıldı.

SEÇİM BEYANLARINDAN BAHSETTİLER

Çerkezköy’de bulunan tüm işçi duraklarını ziyaret eden Aygun ve ona eşlik eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri, servis bekleyen vatandaşlara broşürler dağıtarak sıkıntı ve önerilerini dinlediler. Cumhuriyet Halk Partisi’nin işçileri gözeten seçim beyanlarından bahseden Aygun, çevredekilerden olumlu tepkiler aldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.