İlk 10’da Fen Bilimleri’nden 4 öğrenci

Fen Bilimleri Dershaneleri Çerkezköy Şubesi yetkilileri geçtiğimiz hafta açıklanan 2011 SBS sonuçları ile ilgili bir basın açıklaması yaparak Tekirdağ’da ilk 10’a giren öğrencilerin 4’ünün Fen Bilimleri Dershaneleri öğrencisi olduğunu kaydetti

İlk 10’da Fen Bilimleri’nden 4 öğrenci
13 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Fen Bilimleri Dershaneleri Çerkezköy Şubesi yetkilileri geçtiğimiz hafta açıklanan 2011 SBS sonuçları ile ilgili bir basın açıklaması yaparak Tekirdağ’da ilk 10’a giren öğrencilerin 4’ünün Fen Bilimleri Dershaneleri öğrencisi olduğunu kaydetti. Ayrıca, Tekirdağ’da ilk 100’deki öğrencilerden 34’ünün Fen Bilimleri öğrencisi olduğunu dile getiren yetkililer Edirne’de de bir öğrencilerinin ilk 10’da olduğunu açıkladı.
SORULARIN TÜMÜNE DOĞRU CEVAP VERDİLER
Tekirdağ ve Edirne’de faaliyet gösteren Fen Bilimleri Dershaneleri’nin geçmiş senelerde olduğu gibi bu yıl da başarı geleneğini sürdürdüğünü belirten yetkililer, "Öğrencilerimizden Çorlu Özel Benek İlköğretim Okulu öğrencisi Yaren Sezgin, Çorlu Özel Trakya İlköğretim Okulu öğrencisi Cansel Tuncer, Çorlu Uncular S.Peker İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Hafızoğlu ve Çorlu T.S.O. öğrencisi Göknil Çavuş, Edirne Vali Fahri Yücel İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Eren Savaştürk, SBS'de 100 sorunun tamamına doğru yanıt vererek Türkiye 1.'si olmuşlardır. Ayrıca 8 öğrencimiz Çağrı Ata Mutlu, Cansel Karakaş, S.Burçin Narçın, Onur Karakaş, Ataberk Demirkol, Fatma Nur Akyol, Çağla Ayaz ve Sıla Göral SBS'de sorulan 100 sorunun 99’una doğru yanıt verme başarısını göstermiştir" diye konuştu.
GENEL OLARAK BAŞARILI SONUÇLAR ALDIK
Tüm öğrencilerinin 2011 SBS’de genel olarak başarılı sonuçlar aldığını dile getiren dershane yetkilileri, "Tekirdağ ilinde ilk 10 öğrencinin 4’ü ve ilk 100 öğrencinin 34’ü, Fen Bilimleri Dershaneleri öğrencisidir. Edirne ilinde ilk 100 öğrencinin 6’sı Fen Bilimleri Dershaneleri öğrencisidir. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutlar; velilerine, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür eder; öğrencilerimizin hayatta ve bundan sonra girecekleri sınavlarda da aynı başarıları devam ettirmelerini dileriz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.