İlk eğitim yatırımı Başkansız açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu ilk eğitim yatırımının açılışına ne Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ne de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay katıldı

İlk eğitim yatırımı Başkansız açıldı
11 Ekim 2015 Pazar 22:47

AÇILIŞ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi’nde eğitim verecek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Zeki Gürcün ile Tamer Dodurka, TekparkGenel Müdürü Şaabettin Küçük Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

“OKUL ÖNCESİ EĞİTİM DÖNEMİ ÇOCUKLARIMIZIN EN HIZLI GELİŞTİĞİ DÖNEMDİR”

Programın açılış konuşmasını yapan Tekpark Genel Müdürü Şaabettin Küçükyazıcı, “Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışımız çerçevesinde bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz okul öncesi eğitim kurumumuzun yapımı Çerkezköy Belediyesi öncülüğünde başlatılmıştır. Kreşimizde bir adet psikolog müdür, üç adet öğretmen, bir adet memur ve üç adet yardımcı personel görev yapacaktır. Halihazırda 60 çocuğumuzla hizmette bulunan kreşimizin bugün açılışını gerçekleştirmekten mutluyuz. Okul öncesi eğitim dönemi çocuklarımızın en hızlı geliştiği dönemdir. Bu dönemde çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için gerekli fiziksel çevre çok önemlidir. Okul öncesi eğitimin amacı, öğrenmeye ilgi uyandırmaktır. Çocuklarımız yalnızca, çalışan anne çocuğu oldukları için burada olmayacaktır. Burada onların bakılacakları, uyum sağlayacakları ve kişisel gelişimlerini tamamlayacak bir unsur olacaktır.” diye konuştu.

DODURKA VAHAP AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Tamer Dodurka da Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışında kısa bir konuşma yaparak, “Çocuklar açısından önemli bir kazanımdır kreş. Bu kreş sosyal belediyecilik anlayışı ile yapılmış bir örnektir. Biliyoruz ki, kreşler sayesinde anneler sosyal hayata katılabilir ya da çalışarak aile bütçesine katkı sağlayabilir. Çocuklar açısından baktığımız zaman ise ilk 6 yaş dönemi önemli bir süreçtir. Bu dönemde çocuklar kişisel gelişimini kazanabiliyor. Kreşimiz tüm Çerkezköylülere hayırlı olsun. Bize bu yeri tahsis eden başta Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

EĞİTİMCİLERE HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİ

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni gezerek Kreş Müdürü Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı ile öğretmen kadrosundaki Gizem Yenikomşu, Saadet Andiç ve Elif Ayan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler.

İKİ BAŞKAN DA AÇILIŞTA YOKTU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılış programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın katılmaması dikkat çekti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.