İlk Hafta Kapaklı Derbisi

2007-2008 Tekirdağ 1. Amatör Küme fikstürü belli oldu. Kapaklıspor ve Sitespor'un da mücadele ettiği Tekirdağ 1. Amatör küme B grubu 23 Ağustos tarihinde başlayacak.

İlk Hafta Kapaklı Derbisi
01 Eylül 2007 Cumartesi 08:22

Tekirdağ 1. Amatör Küme B grubunda mücadele edecek olan Kapaklıspor ile bu sene 1. Amatör Kümeye çıkan Sitespor ligin ilk haftasında karşı karşıya gelecek.

SİTESPOR SEZONU AÇMIŞTI

Tekirdağ 2. Amatör kümede şampiyon olarak 2007-2008 sezonunda 1. amatör kümede mücadele etme hakkı kazanan Sitespor geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediyespor ile yaptığı maç ile sezon açılışını yapmıştı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Sitespor başkanı Yalçın Karamehmetoğlu "1. Amatör kümedeki hedefimiz şampiyonluk. Bunun için takımımıza kalieli transferler yaptık. İlk maçta deplasman takımı olmamıza rağmen taraftarlarımızın desteğini arkamıza alacağımızdan hiç şüphem yok. Tekirdağ 1. Amatör kümedeki ilk maçımız Kapaklı Sahasında Kapaklıspor ile olacak. Kapaklı Beldesinin iki takımı olan Sitespor ile Kapaklıspor ilk hafta da karşı karşıya geleceğiz. Maçın dostluk ve kardeşlik havası içerisinde geçmesini temenni ederim. Bu karşılaşmadan galip ayrılarak lige 3 puanla başlamak istiyoruz" dedi.

KAPAKLISPOR SEZONU YARIN AÇACAK

Tekirdağ 1. Amatör kümede Sitespor'a göre daha tecrübeli olan bir diğer temsilcimiz Kapaklıspor sezon açılışın yarın Büyükyoncalıspor ile yapacağı karşılaşma ile yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.