İlk İftar Sofrası Pınarça Mahallesi’nde

Kapaklı Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in gelişi ile birlikte gönül sofraları kurmaya başladı. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in gelmesi ile beraber Kapaklı Belediyesi, vatandaşlarla gönül sofralarında bir araya geliyor.

İlk İftar Sofrası Pınarça Mahallesi’nde
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Nisan 2022 Çarşamba 10:57

Bu yıl Ramazan ayının ilk iftar sofrası Pınarça Mahallesi’nde kuruldu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı iftar organizasyonunda yüzlerce Pınarçalı bir sofrada buluştu.

HER MAHALLEMİZDE GÖNÜL SOFRASI KURULACAK

İftar sonrası konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilk iftar programını Pınarça’da yaptıklarını ardından da tüm mahallelerde vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi. Ramazan’ın kardeşlik, hoşgörü ve paylaşmak olduğunu ifade eden Başkan Çetin, tüm hemşehrilerin Ramazanlarını tebrik etti.

KURULACAK GÖNÜL SOFRALARI

Kapaklı Belediyesi tarafından kurulacak iftar sofraları, 7 Nisan Perşembe günü Atatürk Mahallesi Kapaklı Belediye Ortaokulu bahçesinde, 13 Nisan Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi, 15 Nisan Cuma günü Yanıkağıl Mahallesi muhtarlık önü, 17 Nisan’da Bahçeağıl Mahallesi muhtarlık önü, 19 Nisan’da Karlı Mahallesi muhtarlık önü, 21 Nisan’da Uzunhacı Mahallesi muhtarlık önü, 24 Nisan’da Karaağaç’ta Şehit Kadir Dadaş Parkı, 26 Nisan’da Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi, 28 Nisan’da eski belediye meydanı, 30 Nisan’da da Kazak Gölü Mesire Alanı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.